09 / 05 / 2024

KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar teslimi

KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar teslimi

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri başladı!

Polat’ın 60 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul, kültür ve sanat etkinliklerinin bir yenisine daha imza atarak “Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri”ni düzenliyor.

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri ünlü isimleri ağırladı!

Polat’ın 60 yıllık tecrübesiyle hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul, kültür ve sanat etkinliklerinin bir yenisine daha imza atarak “Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri”ni düzenliyor. Pazartesi başlayan etkinliğe ünlü isimler katıldı.

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları minimum 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

TOKİ modern köyler inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Tarımköy projelerimizle altyapısı, konutları, sosyal donatıları, yolu, çocuk parkı ve çevre düzenlemesi olan modern köyler inşa ediyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir'e Buca Konutları'ndan rekor gelir!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygun fiyatlarla satışa çıkardığı Buca Konutları’ndan 37 tanesi daha sahibini buldu, büyükşehir satışa çıkardığı konutlardan 89 milyon 183 bin TL gelir elde etti.

KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar teslimi Haberi

KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar teslimi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliği ile inşa edilen “KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları”nın 80 konutluk anahtar teslimini gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre törende konuşma yapan Başkan İmamoğlu, Depremi ve kentsel dönüşümü en üst seviyede tartışmak, konuşmak ve bir çözüm bulma mecburiyetimiz var. Bu, tüm yöneticilerin kesinlikle asli bir sorumluluğudur. Bu manada, İstanbul'un her köşesinde, her kurum bir çaba içerisinde; bunu görüyorum. Ama büyük bir sorumluluk ve büyük bir seferberliğe dönüşmediği takdirde, gerçekten uzun yıllara ihtiyaç duyarız. Bunu, en güçlü şekilde, bir hızla yapmanın mecburiyet olduğunu da İzmir'de bile çok yakında yaşadık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Aynı zamanda, halen şifa bekleyen deprem mağdurlarına da acil şifalar diliyorum. Elbette belli prensipler var. Biz de...