04 / 05 / 2024

Kiptaş ve Torunlar GYO

Kiptaş ve Torunlar GYO

KiPTAŞ ve Torunlar GYO, 1 milyar 800 milyon liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan "5. Levent" projesi için iş birliği yaptı.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş. ihaleleri iptal edildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği durdurma kararı sonrasında iki ihale iptal edildi.İptal edilen ihaleler İBB şirketleri KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş’ye ait ihaleler.

KİPTAŞ ve Özyazıcı Beykoz'daki dev projesine başlıyor!

Kiptaş ve Özyazıcı İnşaat Merter ailesi, Beykoz'daki 553 villadan meydana gelecek dev projesi için düğmeye bastı. Projenin Aralık 2023'te tamamlanması planlanıyor...

KİPTAŞ ve TOKİ'den İstanbul'da konut atağı!

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmak için kolları sıvayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve KİPTAŞ İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları!

Lal Bahçe Başakşehir güncel fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de Kiptaş ve HYK Yapı tarafından inşa ediliyor...

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Referans Başakşehir Vadi iletişim!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 8+1 dubleks konutlara yer veriliyor...

Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları!

Kiptaş  ve Kiler GYO ortaklığında inşa edilen Referans Başakşehir Vadi projesi 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları...

Referans Başakşehir Vadi fiyat listesi!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı ile hayata geçirildi. Projedeki konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

Kiptaş ve Torunlar GYO Haberi

Kiptaş ve Torunlar GYO

Torunlar GYO'dan yapılan açıklamaya göre, TEM Alibeyköy kavşağında farklı maliklere ait 516 bin metrekare arazi üzerinde yer alacak olan ve KİPTAŞ tarafından kentsel dönüşüm planlaması yapılan "5. Levent" projesi, Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


1 milyar 800 milyon liralık yatırım tutarıyla 2017 yılında tamamlanması planlanan projede, yaklaşık 4 bin konut, zengin sosyal donatı alanlarına sahip üniversite eğitim alanı, 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite,  2 okul, 2 cami ve 50 dönümlük de koru yer alacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, KİPTAŞ'ın, İstanbul'un konut sorununa çözüm bulmak, niteliksiz ve plansız yapılaşmaları önleyerek modern, yaşanılabilir ve güvenilir çağdaş yaşam alanları üretmek amacıyla kurulduğuna işaret ederek, bu konuda önemli bir dönüm noktası olacak "5. Levent" projesini hayata geçirmenin heyecanı...