05 / 05 / 2024

kiptaş yeni kuralı konutların ödeme planı

kiptaş yeni kuralı konutların ödeme planı

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

KİPTAŞ'tan 50 bin yeni konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da hayata geçirilecek olan projeler İstanbullular tarafından merakla beklenirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yeni dönemde asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini söyledi. 

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

Airbnb yasası mağdurlarından yeni düzenleme talebi!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralamalara dair yeni kural ve düzenlemeler 1 Ocak 2024 tarihinde resmen yürürlüğe girmişti. Geçtiğimiz akşam bu yasa kapsamına girmiş olan işletme sahipleri ve yöneticileri mega kent İstanbul’da bir araya gelerek Meclis’e gideceklerini söyledi.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

Günlük kiralık evlerde ilan oyunu! İlan sitelerinde 200, gerçekte olan 2 bin Türk Lirası...

28 Aralık 2023'te Resmi Gazete'de yayınlanan "Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik" ile Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama kapsamında yeni kural ve düzenlemeler 1 Ocak 2024'te yürürlükte yerini aldı.

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

Fahiş konut aidatlarına yeni ayar! Çözüm için maddeler peş peşe sıralandı!

Son dönemde konut ve kira ile beraber yükselen konut aidatlarına yeni ayar. Bu kapsamda yöneticiler için  eğitim ve sınav şart olacak, sertifika zorunluluğu ve ‘adli sicil’ kuralı getirilecek. İşte detaylar...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Dikkat! İkinci el araç satışında yeni tuzak: Zam üstüne zam yapıyorlar

İkinci el otomobil fiyatlarındaki haksız kazancı durdurmak için yapılan 6+6 kuralını ikinci elin fiyatı sıfırı geçemez düzenlemesi takip etti. Fakat fırsatçılar da yöntemlerinde değişikliğe gitti. İşte ikinci el otomobil fiyatlarının artmasına neden olan yeni oyun...

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

kiptaş yeni kuralı konutların ödeme planı Haberi

kiptaş yeni kuralı konutların ödeme planı

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda toplamda 3 bin konut yapacak olan Kiptaş, sosyal konutların pilot bölgeleri olarak Silivri ve Pendik'i seçti. 2018 yılında inşaatların başlayacağı Kiptaş sosyal konutlarında 200 bin TL'nin altındaki fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün olacak. 

Anadolu Yakası Pendik'te Aydos Ormanı'na bitişik olarak yükselecek olan Kiptaş sosyal konut projesinde 1.000 daire planlanıyor. 

Pendik'te 23 bin metrekarelik alanda 10 blok olarak yapılması planlanan projede yaklaşık 201 adet 2+1 daireye yer verilecek. Projede toplam 331 adet konut yer alacak. Kiptaş Pendik projesinde daire büyüklükleri 83 ila 130 metrekare arasında olacak.

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Projede 83 metrekare en küçük 2+1 dairenin fiyatı 284 bin lira olacak.  2+1 daire için 56 bin 856...