22 / 07 / 2024

kiptaş\'tan ikinci levent iett ihalesi

kiptaş\'tan ikinci levent iett ihalesi

KİPTAŞ geçen yıl belediyeden 150 milyon YTL'ye satın aldığı Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki 83 bin metrekare alanlı arsayı 175 milyon dolara 29 Temmuz'da gerçekleştireceği ihalede satacak.

İslam Memiş baştan uyarmıştı 'Altında Temmuz fırtınası geçti, şimdi hazır olun' dedi! İkinci rekor için tarih verdi!

Altın fiyatları son günlerde yeni rekorlara imza atıyor. Gram altın 2650 liraya yükseldi. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, Temmuz fırtınasının geleceğini baştan söylediğini hatırlatarak ikinci rekor yükseliş için tarih verdi. 

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildi iddiası! 

İBB'nin Mevlüt Uysal döneminde, 200 AK Partili isime KİPTAŞ'tan ucuz ev verildiği iddia edildi. İşte o isimler...

KİPTAŞ'tan müjde! Ali Kurt resmen tarih verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen ve teslimleri tamamlanan Güngören Doğakent Evleri'nde şimdi de taşınmalar başlıyor.

KİPTAŞ'tan 25 bin yeni konut geliyor! Resmen açıklandı!

İstanbul'da peş peşe hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ'tan şimdi de 25 bin yeni konut müjdesi geldi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje müjdesi daha! Ali Kurt resmen açıkladı, temeli atılıyor!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle binlerce yurttaşı depreme dayanıklı konutlara kavuşturan İBB iştiraki KİPTAŞ, bir projenin daha temelini atmaya hazırlanıyor. 

KİPTAŞ'tan kamu bankalarına çağrı: Çürük yapılar için düşük faizli kredi imkanı sunun, kefil biziz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda kentsel dönüşümdeki borç yükünün vatandaşları zorladığını belirterek, kamu bankalarına kentsel dönüşüm için resmi yazı yazdığını ve vatandaşlara kefil olacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a bir yeni proje daha geliyor! Ali Kurt resmen açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul Yenileniyor ile bir riskli yapının daha yıkımına başladıklarını belirterek, "Yeni projemizin temelini atacağız." dedi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 2 yeni proje daha geliyor! Çalışmalar resmen başladı!

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’daki iki yeni projesi için çalışmalar devam ediyor. Söz konusu projeler riskli yapıda yaşayan vatandaşlar için hayat kurtaran, hızlı ve köklü bir çözüm olacak.

KİPTAŞ'tan İstanbul Avrupa Yakası'na yeni proje müjdesi!

Mega kent İstanbul'daki projelerine hız kesmeden devam eden KİPTAŞ, bir yeni projesini de Sarıyer'de inşa edecek. Yüzde 100 uzlaşı oranı sağlanan proje için çalışmalar da devam ediyor.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

KİPTAŞ'tan 50 bin yeni konut müjdesi! Resmen açıklandı!

Kartal, Sarıyer ve Beykoz'da hayata geçirilecek olan projeler İstanbullular tarafından merakla beklenirken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da yeni dönemde asgari 50 bin bağımsız birimi dönüştüreceklerini söyledi. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a yeni proje müjdesi! Resmen başladı!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İBB iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde yıkımlara başladı. 

kiptaş\'tan ikinci levent iett ihalesi Haberi

kiptaş\'tan ikinci levent iett ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ, geçen yıl 150 milyon YTL'ye satın aldığı Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki arsasını 175 milyon dolar tahmini bedel üzerinden ihale ile satışa çıkarıyor.

TEM kenarında yer alan arsanın 83 bin metrekare olduğunu belirten KİPTAŞ Genel müdürü İsmet Yıldırım, arazinin 3 emsal olduğunu, 249 bin metrekare inşaat izni bulunduğunu belirtti.

Araziyi geçen yıl belediyeden 150 milyon YTL'ye satın aldıklarını ifade eden Yıldırım şunları söyledi: ''Transfer ve ticaret merkezi imarı bulunan bu araziye biz proje yapacaktık. Yerli ve yabancı gruplardan gelen yoğun ilgi üzerine ihaleye çıktık. Tahmini bedelini 175 milyon dolar olarak belirledik. Ama ihalede bunun çok daha üstünde bir rakam bekliyoruz. Şimdiye kadar...