02 / 05 / 2024

kira artışı 2022

kira artışı 2022

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralar ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ açıklamalarında kira ihtilaflarının tamamını arabulucuya gönderme konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Rekor artış!

Son bir senede çok ciddi oranda yükselen kiralar, sebebiyle tahliye ve kira tespit davalarında artış yaşanıyor.

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı? 2022 Aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu?.

Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı? sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ev sahibi ve kiracıların gözü açıklanacak kira artış oranlarına çevrildi..

Kasım ayı kira artış oranı 2022 belli oldu mu?

Kasım ayı kira artış oranı merak edilip araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere kira zammına sabit oran getirildi. 1 Temmuz 2023’e kadar geçerli olacak bu sözleşme ile kira oranları sabit tutuldu. İşte Kasım ayı kira artış oranı detayları!

İş yeri kira artış oranları belli oldu! İşte iş yeri kira artış oranı Ekim 2022!

İş yeri sahipleri ile kiracılar arasında düzenlenen ve yenilenecek kira sözleşmelerinde yapılacak zam oranı belli oldu. Peki, iş yeri kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar?

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar?

Kira artış oranı Ekim 2022 ne kadar oldu? En yüksek kira artış oranı ne kadar? soruları merakla yanıtını arıyor. İşte detaylar!

2022 Kira artış oranı: Kira sözleşmesi 5 seneyi aşanlar ne yapacak?

Bilindiği üzere kira artış oranları, kontratın yenileneceği aydan bir önceki aya ait enflasyon oranına göre hesaplanmakta. Buna göre bir vatandaş ve ev sahibi kira kontratını Eylül ayında yenileyecekse Temmuz ayı baz alınarak 12 aylık enflasyon ortalaması oranına göre kira artış oranı belirlenir.

Kira artış oranı nasıl hesaplanır? 2022 Eylül ayı kira artış oranı açıklandı…

TÜİK Haziran ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) rakamları en son Temmuz ayında açıklandı. Enflasyon oranlarının TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte işyerleri için kira artış oranları belli oldu. İşte 2022 Eylül ayı kira artış hesaplaması...

Ağustos ayı kira artışı açıklandı mı 2022? Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar olacak?

Ağustos ayı kira artışı gündemde yer alan konulardan biridir. İşte Ağustos kira artışına dair detaylar!

Temmuz 2022 kira artış oranı ne kadar olacak? Üst sınır belli oldu! Gözler enflasyon verilerinde…

Temmuz ayı kira zammı ne kadar olacak? Kira artış oranında üst sınır ne? Yeni kira düzenlemesinde neler yer alıyor? İşte detaylar...

2022 Temmuz ayı kira artış oranı ne kadar? Temmuz ayı kira artış oranı kaç TL oldu?

Temmuz ayı kira artış oranı kiracılar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen 2022 Temmuz ayı kira artış oranına dair detaylar!

Temmuz ayı kira artış 2022 ne kadar olacak? Temmuz ayında kiraya ne kadar zam yapılabilecek?

Temmuz ayına girmemiz ile birlikte kira sözleşmesi bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracılar ve ev sahipleri kiralara ne kadar zam yapabileceğini araştırmaya başladılar. Temmuz ayı kira artış 2022 ne kadar olacak? Temmuz ayında kiraya ne kadar zam yapılabilecek? İşte tüm detaylar...

2022 Haziran ayı kira artış oranı belli oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Kirasına ne kadar zam geleceğini merak eden milyonlarca ev sahibi ve kiracı 2022 Haziran ayı kira artış oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki 2022 Haziran ayı kira artış oranları ne kadar? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Haziran ayı kira artış oranı belli oldu mu? Haziran kira zammı 2022 kaç TL?

Kira sözleşmesi Haziran ayı içerisinde yenilenecek olan kiracıların gözü Mayıs ayı enflasyon verilerine çevrildi. Tüm ev sahipleri ve kiracılar Haziran ayı kira artış oranı belli oldu mu? Haziran kira zammı 2022 kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm merak edilenle

kira artışı 2022 Haberi

kira artışı 2022

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Yozgat Personel Eğitim Merkezi'nin Açılış Töreni'ndeki konuşmasında önemli açıklamalar yaptı. 

Bakan Bozdağ yaptığı açıklamada kirayla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Adalet, Ticaret ile Hazine ve Maliye Bakanlıklarının müşterek bir çalışma yaptığına değinerek, ortaya çıkacak formülün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a arz edileceğini, daha sonra da adımların atılacağını dile getirdi.

Alternatif uyuşmazlık çözüm yollarını artırmanın gerekliliğine inandıklarına değinen Bakan Bozdağ, uzlaştırma ve arabuluculuğun Türkiye'de tuttuğuna değinerek, kira ihtilaflarının tamamını arabulucuya gönderme konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Ev sahipleri ve kiracıların gözü bu tarihte! Haziran 2022 kira artış oranı ne zaman belli olur?

Fahiş ev kiraları Meclis gündeminde! Kira fiyatları için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması...