09 / 05 / 2024

kira beyannamesi başvuruları

kira beyannamesi başvuruları

Mehmet Şimşek ''Dün, daha önce hiç kira geliri beyannamesi vermemiş 17 bin mükellef, ilk kez başvuruda bulundu. Bu sayı günlük başvuruda bir rekor. Vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ederim" dedi...

Kira beyannamesi nasıl verilir? Evi kirada olanlara vergide indirim müjdesi: Kira gelir vergisi ödeme 2024!

Kira geliri elde edenlerin beyanname vermesi ve kira geliri vergisi ödemesi için kritik süreç başladı. Bu ay ev sahiplerinin bunu yapması gerekiyor. Peki kira beyannamesi nasıl verilir? İşte kira gelir vergisi ödeme 2024! 

Kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca konut ve iş yeri sahibi, kira beyanı ile ilgili detayları araştırıyor. Beyan dönemi bugün başladı. İşte kira beyannamesi ile ilgili merak edilenler 10 soruda tüm detaylarıyla...

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

Kira yardımı başvuruları için son 5 gün!

Koronavirüs salgını döneminde faaliyetleri duran esnafa verilen kira yardımları için başvurular devam ediyor. Başvuru süreci 31 Mayıs'ta devam ediyor.

Esnafa kira desteği başvuruları ne zaman bitiyor?

Kovid-19 salgını sebebiyle devletin işletmelere yaşadığı mali kayıpların telafi edilmesi amacıyla sunulan gelir kaybı, ciro kaybı, kira destekleri için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabilecek.

Rize'de Deniz Sitesi sakinleri kira yardımı için başvurular başladı!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dâhilinde yıkımı yapılan Deniz Sitesi sakinleri için kira yardımı başvuruları başladı.

Kira ve gelir kaybı desteği için başvurular bugün yeniden başlıyor!

Ticaret Bakanı Pekcan, esnaf kira ve gelir kaybı desteği için başvuruların yeniden alınacağını duyurdu.

Kira desteği başvuruları için bugün son gün!

Pandemi nedeniyle gelir kaybı yaşayan esnaflara verilecek olan kira destekleri için başvurular bugün sona eriyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor. 

Kiracı esnaf dikkat! Başvurular e-Devlet'te!

Kira desteği başvuru ekranı, başvuru tarihinin uzatılmasının ardından gündeme geldi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnafa ve sanatkarlara sağlanan gelir kaybı ve kira desteği başvurularının 11 Ocak tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. İşte başvuru ekranı ve şartları...

Gelir kaybı ve kira desteği için başvurular başladı!

Ticaret Bakanlığı tarafından koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere verilecek desteklere ilişkin başvurular, e-Devlet üzerinden kabul edilecek.

kira beyannamesi başvuruları Haberi

kira beyannamesi başvuruları

     Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri beyannamesi verilmesine ilişkin dünkü açıklamasının ardından, daha önce hiç beyanname vermemiş 17 bin mükellefin başvurduğu bildirdi. 

     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce hiç beyanname vermemiş 17 bin mükellefin dün başvuruda bulunduğunu, bunun günlük bazda rekor bir rakam olduğunu söyledi. 

     Kira geliri beyannamesi veren mükelleflere teşekkür eden Şimşek, ''Uyarılarımız etkili oldu. Vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ederim. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmek istemiyoruz, amacımız 75 milyonun hakkı olan verginin ödenmesidir'' dedi. 

     Şimşek, dün, Gelir Vergisi Kanunu uyarınca 2012 yılında elde edilen kira gelirleri için 25 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar kira geliri beyannamesi verilmesi gerektiğini hatırlatmıştı. 

     Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçen yıl yapılan bütün bilgilendirme ve...