08 / 05 / 2024

Kıra Dağına tünel projesi

Kıra Dağına tünel projesi

Cevzet Soysal 'ın işkence sonrası öldürülüp gömüldüğü Beşiri kırsalındaki Kıra Dağı 'na tünel projesi iddiası dikkatleri çekti. Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

İstanbul’daki çok sayıda otoyol ve tünel projesi tamamlanacak!

Mega kent İstanbul’u dev otoyol, tünel ve köprü projeleriyle taçlandıran AK Parti, megakentin tecrübesiz belediye yönetimi elinde hizmet kaybına uğramaması amacıyla altyapı çalışmalarına hızla devam edecek

Artvin Borçka'da Camili tünel projesinin akıbeti mecliste!

Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili tünel projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esahan İnşaat Emlak Hayvancılık Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esahan İnşaat Emlak Hayvancılık Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Genç tarafından kuruldu. 

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Çorum Kırkdilim'e 450 milyon liralık 3 tünel projesi!

Çorum'un sarp kayalıklar ve uçurumlar arasında bulunan Kırkdilim bölgesine 3 yeni tünel yapılacak. Büyük yatırım, 450 milyon liraya mal olacak.

Aktim 2 Kıraç basın lansmanı 14 Temmuz'da!

Bilgiçler Yapı tarafından Kıraç'ta Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde hayata geçirilecek olan Aktim 2 basın lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak.

Kıra Dağına tünel projesi Haberi

Kıra Dağına tünel projesi
Konuyla ilgili açıklama yapan Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, henüz böyle bir projenin çizilmediğini  ancak zihinlerinde böyle bir projenin olduğunu söyledi. Eğer proje hayata geçerse, Batman-Beşiri -Kurtalan arasındaki mevcut yola beton asfalt döşeme çalışması yapılarak Kıra Dağı'na tünel açılacak. Şayet, tünel için çalışmalar yapılırsa Soysal'ın gömüldüğü yerin bulunmasının daha da zorlaşacağına dikkat...