01 / 05 / 2024

kira enflasyonu düşecek mi

kira enflasyonu düşecek mi

TCMB Para Politikası Kurulu'nun 23 Temmuz'daki toplantı özetinde kira yıllık enflasyonunun gerilemeyi sürdürdüğü ifade edildi...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Konut fiyatları nereye gidiyor? 'Fiyatlar düşecek' beklentisine sektörden yanıt geldi!

Ev satışlarının sert düşmesi, vatandaşta ‘ev fiyatları düşecek’ beklentisi yarattı. Peki ev fiyatları düşecek mi, sektör temsilcileri konuyu nasıl değerlendiriyor? İşte detaylar... 

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doların geleceği rakam belli oldu

Enflasyonun her geçen ay yükselmesi ile döviz kurlarındaki hareket artmaya başladı. Dolar 27 liraya kadar yükselirken euro/TL kuru 30 lira oldu. Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte doların geleceği rakam.

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den kritik açıklama geldi!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı (ECB) Christine Lagarde Temmuz ayındaki para politikası faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi.

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen bu son dakika detaylarına bakın!

Euro'su olanlar aman dikkat... Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detaylarına bakın...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro yükselecek mi, düşecek mi? Elinde ve banka hesabında eurosu olanlar hemen bakın

Dün 25,31 TL'den işlem gören euro/TL kuru bugün güne artışla başladı. Euro yatırımcıları euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? Elimizdeki euroları bozduralım mı?

Doların kaderi o karara bağlı! Geri sayım başladı! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. Dolar kuru Perşembe günü yapılacak olan Para politikası faiz toplantısını bekliyor. Geri sayım başladı, dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Piyasa dehası İslam Memiş'ten kritik yorum! Borsa yükselecek mi? düşecek mi? 

Borsa üzerinde ki dalgalanma tüm süratiyle devam ederken uzmanlardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bist 100 düşecek mi, Borsa İstanbul'da son durum ne? Borsa yükselecek mi? düşecek mi? İşte detaylar.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

İşe giriş tarihi 9 Eylül 1999 senesinden sonra 2000-2008 arası ve 2008 sonrası sigortalı olanlara has kademeli emeklilik sistemi üstünde çalışmalar yapılacağı söylendi. Erken emekliliği kaçıran vatandaşlar sorularınızın cevabı bu haberde. Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi?

Nisan ayı konut satışları Türkiye genelinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 35.6 düştü. Peki, Konut satışlarındaki sert düşüş fiyatları nasıl etkileyecek? Ev fiyatları düşecek mi? İşte uzman ismin konuya ilişkin değerlendirmesi...

kira enflasyonu düşecek mi Haberi

kira enflasyonu düşecek mi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özeti yayımlandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yıllık enflasyonda en yüksek artışın ulaştırma grubunda gözlendiğine vurgu yapılan özette, yiyecek-içecek hizmetleri, konaklama, paket turlar ve kişisel bakım hizmetlerinin de öne çıkan diğer kalemler olduğu belirtildi.

Özette, bu dönemde haberleşme enflasyonunun düşük seviyesini korurken, kira yıllık enflasyonunun gerilemeyi sürdürdüğü ifade edilerek, "Temmuz ayında yıl sonu ve 12 ay sonrasına ilişkin enflasyon beklentileri yükselirken, 24 ay sonrasına yönelik enflasyon beklentisi yatay seyretmiştir" değerlendirmesinde bulundu. 

Konut kredilerinde sunulan paketler tüketici kredilerine ivme...