26 / 06 / 2024

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldğı bir televizyon programında yeni hükümetin gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, kısa sürede enflasyonda tek haneli rakamlara ulaşılamayacağını belirten Yılmaz, iyi bir süreç yönetimi ile enflasyonu aşağı çekeceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon ile mücadele sürecinde özellikle çalışan kesimleri, geniş kesimleri enflasyona ezdirmeme yönünde de gerekli önlemleri alacağını belirterek maliye politikaları, sektörel politikalar ve yapısal reformlar ile enflasyonla mücadele etmekte kararlı olduklarının altını çizdi. Alınacak önlemlerle enflasyonu çok daha makul seviyelere taşıyacaklarını söyleyen Yılmaz, hane halkının en büyük sorununun gıda, kira ve enerji gibi başlıklar olduğuna işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön