05 / 05 / 2024

kira getirisi yüksek iller 

kira getirisi yüksek iller 

Büyük şehirlerde artan konut fiyatları yakın illerin değerini artırdı... Kira getirisi göz önüne alındığında en çok Aydın, Zonguldak Van ve Şanlıurfa ön plana çıkıyor. 

Konut fiyatları Türkiye genelinde yüzde 1.07 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim ayında yüzde 1.07 oranında arttı.

Yüksek kira bedelleri bunu da yaptırdı! Apartman ortak alanı kiralayanlara mahkeme yolu açılıyor!

Günümüzde yüksek kira bedelleri ve artan maliyetler karşısında kat malikleri ortak alanları kiraya verip maddi kaynak sağlayarak, apartmanların ya da sitelerin giderlerini karşılamak yoluna sıklıkla başvurmaya başladı. Bu durum mahkeme yolunu açıyor.

Kira getirisi en yüksek 10 şehir! Listedeki sürprizler şaşırttı!

Yeni bir konut almak isteyen yatırımcılar kira getirisi yüksek olan şehirleri merak ederken en yüksek kira getirisinde ilk 10 şehir arasında İstanbul yer almadı. İşte kira getirisi en yüksek 10 şehir...

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Bankaların mevduat faiz oranları uçuşta! 32 günlük en yüksek faiz veren banka Mart 2024: 100 bin TL'si olanlar dikkat!

Birikimlerini değerlendirmek isteyenler en yüksek mevduat faizini araştırmaya başlamışken, bankalar mevduat faizlerini güncellemeye devam ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? İşte banka banka 28 Mart 2024 mevduat faizleri...

Yüksek kira gelirleri ticari gayrimenkule talebi artırdı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç yaptığı açıklamada yüksek kira gelirleri, yeni yapı stoku ve arzın az olması nedeniyle değerlenme oranlarının yüksekliğinin yatırımcıları ticari gayrimenkule yönelttiğini söyledi.

Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları: 100 bin TL'ye 32 günde tam bu kadar veriliyor!

Milyonlarca kişi bankaların mevduat faiz oranlarını ve en yüksek mevduat faiz oranlarını araştırıyor. Peki Mevduat faizlerinde son durum ne? En yüksek mevduat faiz oranları hangi bankalarda? İşte 16 Mart 2024 banka banka mevduat getirisi hesaplama....

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Mevduat faizleri 2002'den beri en yüksek seviyesinde! 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL?

Mevduat faizlerinde 2002'den beri en yüksek seviye görüldü. Peki 350 bin TL'nin faiz getirisi hangi bankada kaç TL? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 8 Mart 2024...

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Yüksek kira artışları esnafa kepenk kapattırdı!

Ocak ayı itibariyle geçerli olan yeni asgari ücretin işverene olan etkileri tartışma konusu olmaya devam ederken, yüksek kiralar da esnafın belini büktü.

Kira bedelleri 15 bin TL oldu: 17 bin 2 liralık asgari ücret kirayı zor çıkarıyor! Vatandaşlardan yüksek zam talebi!

Vatandaşlar asgari ücretin 17 bin 2 TL olarak belirlenmesine ilişkin düşüncelerini açıkladı. Kiralardan yakınan vatandaşlar, daha yüksek zam talep etti. 

Türkiye’nin en yüksek konut getirisine sahip ilçe Mamak oldu!

ENDEKSA verilerine göre; Mamak Türkiye’nin en yüksek konut getirisi oranına sahip ilçesi olarak belirledi.

kira getirisi yüksek iller  Haberi

kira getirisi yüksek iller 

Güneş Gazetesi'nden Yunus Çağlar'ın haberine göre; Gayrimenkul yatırımında önemli bir yer tutan kira getirisi en çok Aydın, Zonguldak Van ve Şanlıurfa'da görülüyor. 


İLK SIRADA AYDIN VAR 

Kira getirisi endekslerine bakıldığında ilk sırayı Aydın alıyor. Aydın'da yüzde 7,90 oran ile en çok brüt kira getirisi sunuluyor. 


VAN getirisiyle cezbediyor 

Kira getiri oranlarına bakıldığında ikinci sırada Van yer alıyor. Son yıllarda Van'da  yüzde 7,05 oranında kira getirisi brüt olarak hesaplanıyor. Genellikle yerli halkın yaşadığı bölgede inşaat firmaları yeni ve modern siteler yapıyor. 

 
DOĞU’DA URFA CEZBEDİYOR

Şanlıurfa, kira getiri sıralamasında 5. sırada yer alıyor. Yüzde 6,47 kira getiri oranıyla çok ciddi bir rakamı yatırımcısına kazandırıyor.  

Kırklareli'de kira getiri oranı yüzde 6,46 iken Karabük yüzde 6,38  kira getirisi ile 7. sırada yer alıyor. 8. sıradaki Giresun'un...