03 / 05 / 2024

kira sertifikası ihraçlar

kira sertifikası ihraçlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 951 milyon 250 bin TL kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi. 

Hazine altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanlığı, altına dayalı kira sertifikası ihraç edecek...

Bereket Varlık Kiralama'dan 20 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama'nın Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurt içinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin tavan başvurusunun onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

QNB Finans Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

QNB Finans Varlık Kiralama tarafından QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş'nin fon kullanıcısı olacağı, 1 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihraç edilecek.

Emlak Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde 1 milyar TL ile sınırlı olarak, kira sertifikası ihraçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kuruluna yapılan ihraç tavanı başvurusu onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama 20 milyar TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, yurtiçinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavan onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Ziraat Katılım 12,6 milyar TL kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş 2020 yılında 12,6 milyar TL'lik 23 adet kira sertifikası ihraç etti. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 15 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına SPK'dan onay geldi.

Hazine euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumsal yatırımcılara yönelik euro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihraç etti. 

Bereket Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 84 gün vadeli, 250 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 69 gün vadeli, 400 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. 

Bereket Varlık Kiralama 450 milyon kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama 79 gün vadeli, planlanan tutar 300 milyon TL olmak üzere, azami oranda karşılanması maksadıyla 450 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihraç edecek.

Albaraka Türk 2020'de 13 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, 63 adet kira sertifikası ihracı ve yaklaşık 13 milyar TL ihraç hacmi ile 2020 yılında da katılım bankacılığı sektöründe en fazla kira sertifikası ihraç eden banka oldu. 

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama, 71 gün vadeli, 100 milyon Türk lirasına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı. 

kira sertifikası ihraçlar Haberi

kira sertifikası ihraçlar

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 951 milyon 250 bin TL tutarında kira sertifikası ihraç ettiğini açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ihraca yönelik duyuru Bakanlığın internet sitesinde yayımlandı.

Açıklamaya göre; Bakanlık, 951 milyon 250 bin lira tutarında 9 Haziran 2021 valörlü, 28 Mayıs 2031 itfa tarihli ve TÜFE'ye endeksli kira sertifikasının ihracını gerçekleştirdi.

Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi ile satış tutar bilgisi kira sertifikası almaya hak kazanan bankalara bildirilecek. 

Kira sertifikalarının iç borçlanmadaki payları...