01 / 05 / 2024

kira yardımı 2022

kira yardımı 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Kentsel dönüşüm destek ödemeleri yükseldi! Bakan Kurum'dan son dakika açıklaması! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm destek ödemelerinde artışa gidildiğine dikkat çekerek, kira yardımlarının 1150 TL'den 1500 liraya, 2000 TL'den 2600 liraya yükseldiğini açıkladı. 

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmirli depremzedelerden kira yardımı isyanı!

İzmirli depremzedeler devlet tarafından her ay 1.150 TL şeklinde verilen kira yardımına isyan etti...

e-Devlet'ten başvuranlara 1.500 lira kira yardımı yapılacak! Aralık ayı kira yardımı ne zaman yapılacak?

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ederken kira yardımı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki kira desteğinden kimler faydalanacak? 2022 kira yardımı ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar? İşte il il kira tutarları!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar? İşte il il kira tutarları...

Kira yardımına yüzde 40 zam geldi! İşte il il kira yardımı 2022!

2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Kira yardımı kimler alabilir 2022? Kira yardımı nasıl alınır?

Kira yardımı kimler alabilir 2022? Kira yardımı nasıl alınır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilen detaylar…

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli evraklar 2022 nelerdir?

6306 sayılı kanun kapsamında, riskli olarak tespit edilen bir konut veya iş yeri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı veriliyor. Peki, kira yardımı alabilmek için gereken evraklar nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Ev sahipleri evlerinin eskimesi durumunda evlerini kentsel dönüşümle yenilettirebiliyorlar. Evlerini kentsel dönüşümle yenilettirecek olanlara yönelik çeşitli yardımlar bulunuyor. Bunlardan biride kentsel dönüşüm kira yardımı olarak karşımıza çıkıyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022!

Kentsel dönüşümde sunulan finansal desteklerden kira yardımı almak isteyenler şartları merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli yapısını boşaltan hak sahiplerine verilen destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022'de 900 milyon TL'ye ulaşacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Meclis’ten geçen 2022 bütçesine göre; kentsel dönüşüm çerçevesinde bu senenin sonuna kadar 800 milyon TL, gelecek sene 900 milyon TL, 2023-2024 döneminde de 2,1 milyar TL kira yardımı gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

kira yardımı 2022 Haberi

kira yardımı 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da riskli yapıların yeniden inşa edilmesi sürecine start vermek amacıyla Belediye Meclisi'nden yetki isteyeceğini dile getirdi. 

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 1'inci etap teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm destek ödemelerinde kira yardımlarının 1150 TL'Den 1500 TL'ye, 2 bin TL'den 2.600 TL'ye yükseltildiğini açıklamıştı. 

Bu haberin ardından Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Tele1'de yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin yıldönümünde sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımında kira desteğine ilişkin ifadeleri dikkatleri çekti.

Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşıma 17 Ağustos 1999 depreminde yaşamını yitirenleri anarak...