29 / 04 / 2024

kira yardımı kentsel dönüşüm

kira yardımı kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak kira yardımı ile ilgili esaslar, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı 2014...

Kentsel dönüşümde ev sahibi ne kadar kira yardımı alacak?

Kentsel dönüşüm sürecinde ev sahibi kaç TL ve kaç ay kira yardımı alabilecek? Kentsel dönüşümde kiracı, kaç TL ve kaç ay süre ile kira yardımı alacak? Kira yardımında kent nüfusu nasıl etki edecek? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın cevapları…

Kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında konut ve iş yerleri yıkılan kimseler için mümkünse geçici konut ve iş yeri tahsis ediliyor, mümkün değilse kira yardımı yapılıyor. Kentsel dönüşümde kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, başvuru koşullarını taşıyan kimselere veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2018 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018'de ne kadar?

Kentsel dönüşümde başvurusu onaylanan kimselere ödenecek aylık kira bedeli, her yıl Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan Tüketici Fiyatları Endeksi oranında güncelleniyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2018'de ne kadar?

Hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı yapılacak?

Kira yardımları her sene yeniden belirleniyor. Kira miktarları şehirden şehre farklılık gösteriyor. Peki hangi ilde ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı yapılacak? diye merak ediyorsanız işte il il kentsel dönüşüm kira yardımları...

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

5 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2018!

Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sunulan finansal destekler arasında kira yardımı bulunuyor. İşte 5 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2018..

Maliklere ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı verilir?

Kentsel dönüşümde kira yardımı, başvurusu onaylanan maliklere 18 ay boyunca veriliyor. Peki, 2018'de maliklere ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı verilir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan kimselere başvurmaları halinde kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2018 veriliyor?

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 bedelleri açıklandı. Peki, bu sene İstanbul'da ne kadar kira yardımı yapılacak?

3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı tutarlarını açıkladı. Peki, 3 büyükşehirde kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar?

Kentsel dönüşüm 2018 yılı il bazlı kira yardımı tutarları açıklandı. Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 ne kadar oldu?

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı belli oldu!

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı belli oldu. Peki 2018'de İstanbul'da hak sahibine ödenecek kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar arttı?

2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında riskli binasını anlaşma yolu ile yıkan malikler, Bakanlık tarafından sağlanan kira yardımına başvurabiliyor. Peki 2018 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak? diye merak ediyorsanız işte yanıtı...

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Evleri dönüşümle yenilenen vatandaşlara bina bitim süresine kadar kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

kira yardımı kentsel dönüşüm Haberi

kira yardımı kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında gayrimenkul sahipleri ile kiracılara yapılacak kira yardımı ile ilgili esaslar, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor.


Kira yardımı sorgulamak için tıklayın!


Anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapıların malikleri, kira yardımı kentsel dönüşüm il müdürlüklerine başvurabiliyor. Malik, sahip olduğu her konut için kira yardımı alabiliyor.


Kira yardımı ve diğer yardımlar

MADDE 16 – (1) Anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılar ile uygulama alanı dışındaki riskli yapıların maliklerine tahliye tarihinden itibaren konut ve işyerlerinin teslim tarihine veya ilgili kurumca belirlenecek tarihe kadar, mümkün olması hâlinde geçici konut veya işyeri tahsisi, mümkün olmaması hâlinde ise, Bakanlıkça kararlaştırılacak aylık kira yardımı yapılabilir. Kira yardımı aylık 600 Türk Lirasını, yardım süresi ise, 18...