30 / 04 / 2024

kıraç TEM 34 nerede

kıraç TEM 34 nerede

13 metre genişliğinde iç koridorları bulunan proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Kıraç TEM 34 satılık daire!

Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa edilen proje toplam 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Kıraç TEM 34 satılık daire inşa çalışmaları 24 ayda tamamlanacak.

Kıraç TEM 34 iletişim!

Brüt 7 metre ve 10 metre tavan yüksekliği bulunan projenin 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 87 34 olarak belirlendi.

Kıraç TEM 34 satış fiyatları!

200 bin metrekare kapalı alanı bulunan proje Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Kıraç TEM 34 satış fiyatları metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den başlıyor.

TEM 34 Esenyurt fiyat listesi!

TEM 34 Esenyurt fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor. Satışa sunulan projenin 24 ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Fırsatçıların şişirdiği fiyatlara büyük darbe: Betona yüzde 20 kâr sınırı kapıda!

Beton fiyatlarında artış devam ederken fahiş fiyatlara sert müdahale geliyor. Bu kapsamda beton maliyetleri hesaplanacak ve yüzde 20 üzerinde kâra izin verilmeyecek.

En düşük memur maaşı 34 bin 155, memur emeklisi maaşı 15 bin 320 TL! Memurlara son dakika zam müjdesi geldi!

Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program'ın ardından yeni memur maaş zamları da ortaya çıktı. İşte memur maaş zammı ile ilgili o son hesaplar...

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Piyasaları uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda meydana gelen hareketlilik için 'Büyük Plan' başlıklı videosunda piyasalara ait bazı iddialar meydana çıktı. İşte, İslam Memiş'in altın, dolar yorumu.

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Düşük kâra rağmen vazgeçmedi! Çip yatırımını sürdürecek

 Güney Koreli Samsung Electronics Co Ltd Salı günü, zayıf bir küresel ekonomi sektörü son bir yılın en kötü  gerilemesine mahkum etse de, bu yıl çip yatırımlarını azaltma planı olmadığını açıkladı. 

Ortadoğu ve Körfez ülkelerine 34,2 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye'nin geçen yıl Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği ihracat, yüzde 17,8 artarak 34,2 milyar doları buldu.

Türkiye Varlık Fonu Başkanından açıklama! Türk Şeker ve Çaykur kâra geçti!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkanı Ermut, finansman maliyetleri ve diğer bazı konular çözüldüğünde gelecek yıllarda karlılığın görüleceğini kaydetti.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi! Ford Kuga fiyatı ne kadar? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

Macerayı yeniden tanımlayan otomobil markası Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? Ford Kuga güncel fiyatı kaç lira? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

A101’de tuvalet kağıdı 34,95 TL’ye indi! A101 1-7 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler her hafta olduğu gibi bu haftada pek çok üründe indirimli fiyatları tüketiciyle buluşturuyor. 1-7 Ekim tarihlerinde A101 8’li tuvalet kâğıdı sadece 34,95 TL! İşte A101 1-7 Ekim fiyat listesi..

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Günlük 51 liraya yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çalışanlara yapılan yemek ve yol yardımı ödemelerine ilişkin istisna tutarlarını artırdıklarını duyurdu. Buna göre vergiden istisna tutulan günlük yemek bedeli 34 liradan 51 liraya, yol yardım bedeli ise 17 liradan 25.50 liraya çıkarıldı.

kıraç TEM 34 nerede Haberi

kıraç TEM 34 nerede

500 metrekareden 25 bin metrekareye kadar tek katta araç girebilecek şekilde tasarlanan projenin 13 metre genişliğinde iç koridorları bulunuyor. 


Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa edilen projede trafik sirkülasyonunun aksamaması, rahat yükleme ve boşaltma yapılmasının sağlanması amaçlanıyor.


TEM 34 fiyat listesine göre metrekare birim bazında 2 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor.


İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Kıraç Bölgesinde inşa edilen projenin toplam 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. 


İnşaat çalışmalarının 24 ayda tamamlanacağı projede açık ve kapalı hususi otopark alanları ve teknik alanlara alanlara ayrılıyor.


Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri!

Tel: 444 87 34

Web: http://34projeleri.com/

Tülay...