13 / 05 / 2024

kiracılar hava parası mı istiyor

kiracılar hava parası mı istiyor

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kiracı ev sahibi savaşında sular durulmuyor. Kiracılar şimdi de hava parası istiyor... İşte detaylar...

Kiracılar dikkat! Ev sahipleri kiracıya taşınma parası verir mi?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda taşınma parası anlaşmazlıkları iki taraf arasında yaşanmaktadır. Buna göre, ev sahipleri kiracılara böyle bir ödeme yapmak zorundalar mı? İşte merak edilen detaylar...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Kiracılar bu olanaktan haberiniz var mı? Çift kira parası alabilirsiniz

Son depremin ardından, özellikle İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde, kentsel dönüşüm çalışmalarına sürat verilmiştir. Bu aşamada, evlerinde oturan kiracıların da hakları bulunmaktadır fakat birçok kiracının bu haklardan haberi yoktur.

Kiracı ev sahibi savaşında son perde! Kiracılar hava parası istiyor!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kiracı ev sahibi savaşında sular durulmuyor. Kiracılar şimdi de hava parası istiyor... İşte detaylar...

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın belli oluyor!

Mart 2021 kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Mart 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın belli oluyor.

TSKB GYO'dan AVM kiracılarına kira indirimi!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın açıklanacak!

Şubat 2021 kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında Kira sözleşmeleri bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanıyor...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! O ödemelere zam geldi!

Ev sahibi ve kiracıları ilgilen apartman aidat ücretleri pandemiye rağmen artıyor. Aidat ücretleri geçen yıla oranla yüzde 12 arttı.

Mülk sahibi ve kiracılar arasında tartışma: Stopaj mı, KDV mi?

Mülk sahibi değişen kiracılı taşınmazlarda, taşınmazın yeni sahibinin durumuna göre mülk sahipleri ile kiracılar arasında stopaj ve KDV tartışması ortaya çıkıyor. Peki kiralar nasıl belirleniyor? Mülk sahibi değişince kira sözleşmesi de değişiyor mu? Kira tartışmalarında kim haklı? İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanıyor!

Şubat ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Şubat ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 3 Şubat Çarşamba günü açıklanacak.

kiracılar hava parası mı istiyor Haberi

kiracılar hava parası mı istiyor

Kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan tartışmalar her gün haberlerin konusu olmaya devam ediyor. Kira fiyatlarında yaşanan fahiş artış nedeniyle ev sahipleri düşük fiyata oturan mevcut kiracılarını çıkararak konutlarını yüksek ücretle yeniden kiraya vermenin yollarını arıyor. 

Kiracılar ise absürt seviyedeki kiralar nedeniyle yeni eve çıkmakta zorlanıyor. Hal böyle olunca da ev sahipleri ve kiracılar arasında önü alınmayan kavgalar sürüp gidiyor. 

Ev sahibi kiracı kavgalarında şimdi de yepyeni bir boyuta geçildi. Kira düzenlemesinde kira artışına yüzde 25 sınır getirildikten sonra kiracıların kral olduğu dönem başladı. Kiracılar özellikle lüks semtlerdeki ve sitelerdeki evleri boşaltmak için taşınma masrafları adı altında “hava parası” istiyor.

İşte twitter gündemine bomba gibi düşen hava parası ile ilgili o tweetler...

Twitter gündemine de bomba gibi düşen konu ile ilgili...