05 / 05 / 2024

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kiralık evlerde flaş gelişme! Bu detay zora sokacak

Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri altüst etti. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

TMMOB: Kamu kurumlarının kiralamaları kaynak israfı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi, kiralık binalarda hizmet veren kamu kurumlarını araştırdı. TMMOB Şehir Plancıları Odası kiralamaların kaynak israfı olduğunu belirtti..

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri Haberi

Kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimleri


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kiralık binalarda hizmet veren Bakanlık birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in soruları


1. Kültür ve Turizm Bakanlığı birimlerinde kiracı olan kaç birim vardır? Ne kadar kira ödemektedir?


2. Bakanlığın tüm hizmet birimlerini aynı çatı altında toplayacak, standarları yüksek bir hizmet binası yapılması düşünülmekte...