05 / 05 / 2024

kiralık kaplıca kahramanmaraş

kiralık kaplıca kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. Kaplıcanın yıllık kirasının muhammen bedeli 1 milyon 920 bin TL olarak belirlendi. İhale için son başvuru tarihi 10 Mart 2016.

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Kiralık konut arayanlara son dakika uyarısı: Sakın bu tuzağa düşmeyin! Dolandırıcıların kapora oyunu! 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin talep patlamasına neden olduğu Mersin'de satılık ve kiralık daire stoğu resmen tükendi. Yeni dolandırıcılık uyarıları gündeme geldi. İşte detaylar...

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Bir tarafta evini ücretsiz açanlar, diğer tarafta fırsatçılar... 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehri etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Deprem sonrası kiralık konut fiyatları resmen fırladı! Evini ücretsiz açan da var, fırsatçılarda... 

Kuzey Kore Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı!

Kuzey Kore’nin Yangdok bölgesinde inşa edilen Yangdok Kaplıca Kültürel Dinlenme Merkezi açıldı.

Yalova Termal Kaplıca'da 2 milyon TL’lik restorasyon başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıca İşletmeleri’nde 2 milyon TL’lik dev restorasyon başladı. İşletmedeki açık havuz, sultan banyo ve kurşunlu banyo 15 yıl aradan sonra tarihinin en büyük restorasyon çalışması için kapatıldı.

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde günlük 110 TL'ye devremülk!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde devremülk fiyatları günlük 110 TL ile 130 TL arasında değişiyor.

Erciyes Dağı kaplıca merkezi olacak!

Kayseri'deki Erciyes Dağı'nın kış turizminin yanı sıra kaplıca merkezi de olması için ruhsat alınan sahalarda Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

kiralık kaplıca kahramanmaraş Haberi

kiralık kaplıca kahramanmaraş

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Onikişubat Belediye Başkanlığından:


1 - Tasarrufu Onikişubat Belediyesine ait İlimiz Ilıca Mahallesi 251 ada 3 nolu parselde kayıtlı Vali Saim ÇOTUR Kaplıcası (2 adet Kapalı Havuz, 2 adet Açık Havuz, 12 adet Jakuzi Odası, 2 adet Jakuzi Odası faal değil, 8 adet Küvet Odası suyun az olması nedeniyle faal değil, 2 adet Misafirhane) 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca ''Açık Artırma Usulü İhale Yoluyla'' Sözleşme tarihinden itibaren 3 (Üç) yıllığına kiraya verilecektir.

2 - Kiralama ihalesi Akçakoyunlu Mah. Şekerdere Cad. No:18/1 Onikişubat/ Kahramanmaraş adresinde bulunan Belediye Hizmet Binamızın Encümen Toplantı Salonunda 10 MART 2016 Perşembe günü saat 14:00 da başlayacak olup, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3 - İhale ile kiraya verilecek olan Vali Saim ÇOTUR Kaplıcasının yıllık kirasının...