05 / 05 / 2024

kiralık otel ihalesi

kiralık otel ihalesi

Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Doğruyol Caddesi'nde yer alan 85 oda + 10 suit odalı oteli 10 yıllığına 8 Ocak 2015 tarihinde saat 13.00'te kiraya veriyor.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kapadokya'da 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir Göreme'de yer alan turistik oteli kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 4 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Günlük kiralık evlerde kapora tuzağına dikkat!

Bayram tatilini bulunduğu kentin dışına çıkarak sahil bölgelerinde geçirmek isteyenlerin otel fiyatlarının yüksekliğinden kaynaklı tercih ettiği günlük kiralık evlerde ciddi kaparo mağduriyetleri yaşanıyor.

Otel fiyatları arttı, tatilci kiralık eve yöneldi!

Otel fiyatların da meydana gelen artış tatilcileri sahil şeridinde bulunan kiralık, satılık yazlıklara yöneltti. Milyon liralara satılan yazlıkların günlük kirası, 200 ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Otel fiyatları uçtu, kiralık ev gözde oldu!

Otel fiyatlarındaki fahiş artış kiralık konuta talebi artırdı. Tatilcinin yeni trendi kiralık konut oldu. Günlük kiralık fiyatları yüzde 50 artsa da otele göre fiyat avantajı sunuyor.

Göreme Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye 12 yıllığına kiralık otel!

Göreme Belediyesi, 1 turistik otel ve 7 adet apartı 12 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 15 Kasım'da yapılacak...

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

kiralık otel ihalesi Haberi

kiralık otel ihalesi


Kaş Belediye Başkanlığı; Andifli Mahallesi, Doğruyol Caddesi'nde yer alan oteli 10 yıllığına kiraya veriyor. 85 oda + 10 suit odalı otelin ihalesi; Kapalı Teklif Arttırma usulü ile yapılacak. 


İhalesi; 8 Ocak 2015 tarihinde saat 13.00'te Kaş Belediyesi Başkanlık odasında yapılacak.



İHALE İLANI:


23 ADA 2 PARS.ANDİFLİ MH. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 631..


KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


İŞYERİ KİRAYA VERİLMESİ İHALE İLANI


1. Belediyemize ait 23 Ada 2 parseldeki Andifli Mahallesi Doğruyol Caddesi No:4 'de bulunan Otel, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35a. maddesi gereğince Kapalı Teklif Arttırma usulü ile 10 (on) yıllığına kiraya verilecektir.


2. İhale tarih ve saati aşağıdaki tabloda gösterilmiştir. İhale, Kaş Belediyesi Başkanlık odasında yapılacaktır.


3. Geçici teminat bedelleri ile işin yıllık muhammen bedeli KDV hariç aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.


4. İhaleye katılmak için;


4.1 Gerçek Kişilerin...