24 / 07 / 2024

Kıran Camii halka açıldı

Kıran Camii halka açıldı

Kapıları, pencereleri, mihrabı ve tavanı Muğla mimarisini yansıtan özel yöresel ahşap işçiliğine sahip Kıran Camii’nin yapımı 14 ayda tamamlandı. 600 kişilik camide açılışın ardından ilk teravih namazı kılındı.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon TL oldu!

Kızılbük GYO'nun halka arz büyüklüğü 948 milyon Türk Lirası oldu. Halka arz edilen payların yüzde 83,43'üne denk olan paylar kurumsal yatırımcıya satıldı. Sinpaş GYO ise payların yüzde 77,71'ini satın aldı.

Kızılbük GYO halka arz ediliyor!

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı gerçekleştirildi. Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, Sinpaş Kızılbük Devremülk projesine ilişkin de konuştu...

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Kızılbük GYO'nun halka arzına SPK'dan onay!

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 72 milyon adet payının halka arz edilmesine ilişkin izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Kıran Camii halka açıldı Haberi

Kıran Camii halka açıldı

Muğla’ya bağlı Kıran’da, hayırseverlerin desteğiyle yaptırılan Kıran Camii törenle ibadete açıldı. Açılış öncesi köy meydanında vatandaşlara iftar yemeği verildi.


Törende konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar, İslam dininde cami yapmanın ve hizmete açmanın önemli olduğunu vurgulayarak, camilerin mahallelerin en önemli olmazsa olmazı olduğunu belirtti.


Yeni...