05 / 05 / 2024

kıran mahallesi

kıran mahallesi

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan: ''İTÜ'de yapılan analizlerin olumlu çıkmasıyla üniversitemiz yerleşkesini kurma çalışmalarına kısa sürede başlayacağız'' dedi...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Küçük Ayasofya Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi, 86 ada, 37 ve 38 parsellerin komşuluğundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Samsun'un göbeğindeki Makro AVM 87 milyon TL'ye satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, Kıran Mahallesi, 6430 ada 1 parselde yer alan Makro AVM'yi 87 milyon 2 bin 978 TL'ye icradan satıyor...

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

kıran mahallesi Haberi

kıran mahallesi

     Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, üniversite için seçilen yerleşkenin 'heyelan bölgesi' olduğu iddialarıyla ilgili, ''İTÜ'de yapılan analizlerin olumlu çıkmasıyla üniversitemiz yerleşkesini kurma çalışmalarına kısa sürede başlayacağız'' dedi. 

     Ceylan, rektörlükte düzenlediği basın toplantısında, Kıran Mahallesi'nde kurmayı planladıkları Zeynel Bey yerleşkesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

     Yerleşkenin kurulacağı alanın 'heyelan bölgesi' olduğu yönünde bazı söylentiler olduğunu anımsatan Ceylan, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Zemin Mekaniği Laboratuvarı'nda yapılan analizlerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. 

     Ceylan, laboratuvar sonuçlarının ellerine ulaştığına ve yerleşkede inşa edilecek binalar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihale yapılacağına değinerek, ''İTÜ'de yapılan analizlerin olumlu çıkmasıyla üniversitemiz yerleşkesini kurma çalışmalarına kısa sürede başlayacağız'' diye konuştu. 

     Üniversitenin henüz bir yerleşkeye sahip olmamasından kaynaklanan sıkıntılar...