14 / 05 / 2024

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacı Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Beyoğlu, Camiikebir Mahallesi, Hoca Ahmet Sokak'ta kuruldu.

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Daşdemir tarafından kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Aktema İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Asker Akbacak tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Sağlam tarafından kuruldu.

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barsan Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Özbay tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Körsü tarafından kuruldu.

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacı Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kıratlar İnşaat Tekstil Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Camiikebir Mahallesi, Hoca Ahmet Sokak,...