01 / 05 / 2024

Kiraz Alım Merkezi inşaat

Kiraz Alım Merkezi inşaat

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mart 2014’te yapılan yerel seçimler öncesi Sancaklı Bozköy halkına verdiği seçim sözünü tuttu. Bozköy’e yapılması planlanan Kiraz Alım Merkezi için arsa işlemleri tamamlandı..

Türk Telekom AssisTT Türkiye geneli personel alımına başladı! 

Türk Telekom’un iştiraki ve çağrı merkezi ayağı olan AssisTT personel alımına başladığı duyuruldu. Aktarılan son haberler kapsamında Türkiye geneli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, lisans ve yüksek lisans mezunu adayların başvurabileceği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Devlet memuru olmak isteyenlere müjde! Elinizi çabuk tutun! 3546 Kamu personel alımı yapılacak! 

İçişleri Bakanlığı ve Taşra Teşkilatına 112 çağrı merkezi dahil olmak üzere toplam 3546 kamu personel alımı yapılıyor. Peki personel alımı başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Ergün Mimarlık,“Tasarım Merkezi” oldu!

Ergün Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Tasarım Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Ergün Mimarlık, kurulduğu yıldan itibaren konut, iş merkezi, alışveriş merkezi gibi geniş bir yelpazede mimarlık ve iç mimarlık hizmeti veriyor.

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Deniz GYO'dan Göksu Alışveriş Merkezi açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Göksu Alışveriş Merkezi ile ilgili açıklama yayınladı.

Manisa Demirci'ye kiraz alım merkezi inşa edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

Kiraz Alım Merkezi inşaat Haberi

Kiraz Alım Merkezi inşaat

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mart 2014’te yapılan yerel seçimler öncesi Sancaklı Bozköy halkına verdiği seçim sözünü tuttu. Sancaklı Bozköy’e yapılması planlanan Kiraz Alım Merkezi için arsa işlemlerini tamamladıklarını kaydeden Başkan Çelik, projenin tamamlanma aşamasında olduğunun müjdesini verdi. 


Arsa işlemlerini tamamlayan Şehzadeler Belediyesi, kirazın anavatanı Sancaklı Bozköy’e, Kiraz Alım Merkezi yapacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik, projenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek, “Bu mahallelerimiz için kiraz üretimi son derece önemli. Kuzey yarım kürede kirazı ilk defa biz üretiyoruz. İhraç ediyoruz. İlçemizin şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bununla ilgili Ankara’ya git gel mekik dokur hale geldik. Çok şükür kaymakam beyin özveri ve destekleriyle Milli Emlak’a ait olan yer ile ilgili işlemleri tamamladık. Bunu yaparken proje...