04 / 05 / 2024

kırcami planları onaylandı mı

kırcami planları onaylandı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümeni, Muratpaşa Belediyesi’nin 15 Ağustos Çarşamba aynı gün gönderdiği, Kırcami Planlama sürecindeki 7 mahallenin itiraz değerlendirmelerini jet hızıyla onayladı.   

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı onaylandı! Toplam arz büyüklüğünü duyanlar kulaklarına inanamadı!

Tab Gıda halka arzı Sermaye Piyasası Kurulunca onaylandı. Tab Gıda'nın halka açıklık oranı, taslak izahnamedeki bilgilere göre yüzde 18,5 olarak belirtildi. 52.5 milyon lotun 130 TL’den "Bireysele Eşit Dağıtım" yoluyla işleme açılması öngörülüyor. 

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

kırcami planları onaylandı mı Haberi

kırcami planları onaylandı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yıllardır yılan hikâyesine dönen Kırcami planları ile ilgili bayram öncesi bir müjde daha verdi. Muratpaşa Belediyesi, Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova ve Tarım Mahallelerini kapsayan parselasyon dosyasına yapılan itirazları 15 Ağustos Çarşamba aynı gün Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdi. Antalya Büyükşehir Belediye Encümeni de jet hızıyla toplanarak Kırcami planlamasındaki 7 mahallenin parselasyon dosyasını değerlendirdi ve hiç bekletmeden itirazları onayladı.  

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kırcami sorununun çözümüne yönelik olarak koordineli çalışarak vatandaşların beklentilerini kapsayan imar uygulamalarının hayata geçecek olmasından son derece memnun olduğunu...