29 / 04 / 2024

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları

Büyükşehir Meclisi'nde Başkan Türel'i çok şaşırtan bir olay yaşandı. İsminin bir caddeye verildiğini öğrenen Türel bunu kabul edemeyeceğini söyledi. Mecliste ayrıca Festival ile Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları netleşti.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Antalya Kırcami’de tapu zamanı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarına ilişkin düzenlenen bilgilendirme toplantısında “Şunu çok net söyleyeyim, 1/1000’lik plan ve 18 uygulamasını yapan biziz. Ve artık tapularınızı almanızın önünde hiçbir engel yok” dedi.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Kırcami muhtarlarından Menderes Türel’e plan teşekkürü!

Kırcami muhtarları, bölgede bayram yaşatan, üst mahkemenin Kırcami planlarının iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararı almasındaki gayret ve emekleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Antalya Kırcami için yeni imar planı çağrısı!

Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi'nin Kırcami imar planları mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından oda başkanları, bu yargı sürecinin bir fırsat olarak değerlendirilmesini istedi.

Antalya Kırcami planlarına yargıdan iptal!

Antalya'nın Kırcami planlarına yönelik açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Büyükşehir ve Muratpaşa belediyeleri tarafından son aşamaya getirilen planlanlar iptal edildi.

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları Haberi

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı son meclisi toplantısında 52'nci Antalya Film Festivali'nin ödül töreninde ödül alan sanatçının konuşmasının sansürlenmesi sözlerine cevap veren Başkan Türel, böyle bir sansürün olmadığını söyleyerek, "Bütün konuşmalar yayınlandı. Konuşmacı konuşurken farklı yerlerden konuşmalar verilmiş. Benim izlediğimde bütün konuşmalar var" dedi Antalya Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı son meclisi toplantısı, Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi. 


Toplantıda gündem dışı söz alan CHP Grup Sözcüsü Ruhi Beşiktaş, ülkenin Güneydoğu bölgesinden asker ve polislerin şehit haberleri geldiğini, artık şehit haberleri duymak istemediklerini söyledi. Beşiktaş, "Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi. Beşiktaş, yaptıkları haber nedeniyle Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gürtin tutuklandığını belirterek, "Özgür...