10 / 05 / 2024

Kırcı Group iflas erteleme mi istedi

Kırcı Group iflas erteleme mi istedi

TÜRKİYE’nin dev şirketleri ile çalışan jeneratörcü Kırcı Group, 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borç’ olarak kayıtlara girdi. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılanı Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fadı Kılanı tarafından kuruldu.

Küresel piyasalarda iflas paniği! Borsalar tepetakla, altın fiyatları uçtu!

Küresel piyasalarda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. ABD’de dünya teknolojisinin üssü olarak bilinen Silikon Vadisi'nin en önemli finans kurumlarından olan "Silicon Valley Bank" iflas etti. İflas haberiyle altın fiyatları yükselişe geçti.

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Enerji krizi derinleşiyor! Küçük işletmeler iflas riskiyle karşı kaşıya…

Birleşik Krallık’taki küçük ve orta ölçekli şirketlerin geleceği tehlike altında. Kovid-19 karantinalarını atlatan birçok işletme, artan enerji maliyetleri, enflasyon ve yaşam pahalılığı krizini aşamayacağından korkuyor.

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kırca ve Tekin Kırca tarafından kuruldu. 

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

Refkanlı Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refkanlı Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kırcı imzasıyla kuruldu.

Gölcük'teki tarihi konakta son düzlüğe gelindi!

Gölcük Örcün Köyü'nde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelinmekle beraber, konak çevre düzenlemesinin de tam haliyle bitirilmesiyle hizmete girecek.

Kırcı Group iflas erteleme mi istedi Haberi

Kırcı Group iflas erteleme mi istedi

MALİ zorluk yaşayan şirketlerin son 10 yıldır yaptıkları iflas erteleme başvurularında bir ilk yaşandı. Türkiye’nin dev şirketleri ile çalışan Kırcı Group 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borçlu’ olarak kayıtlara girdi. Mahkeme şirketler hakkında tedbir kararı verdi; kayyum atadı. Borcun önemli bir bölümü bankalara. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi aşıyor. Kırcı Jeneratör’ün müşterileri arasında Zorlu Center da bulunuyor.


ŞİRKETLER BORCA BATIK


Marmaray’ın ikinci tüneli için de teklif veren Kırcı Group içinde girdiği mali darboğazı aşamayınca geçtiğimiz yılsonunda mahkemenin yolunu tuttu. Tuzla Akfırat’ta bulunan Kırcı Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A.Ş., Kırcı Elektronik Sanayi ve KRC Gayrimenkul Yatırım şirketlerinin borca batık olduğu bildirildi. Şirket avukatı Serkan Yelgin yaptığı başvuruda,...