03 / 05 / 2024

Kırçiçeği inşaat projeleri

Kırçiçeği inşaat projeleri

Kırçiçeği, yurtdışındaki ilk restoranını da eylül ayında ABD'nin Dallas kentinde açacak. Mayıs ayı sonunda şube sayısı 22'ye ulaşacak olan restoran zinciri 2017'de ise 30 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörü için yeni hamle! Gayrimenkul danışmanlarına ışık olacak!

Endeksa, arsa ve arazi konusunda uzmanlaşmak isteyen gayrimenkul danışmanları için yeni bir eğitim daha düzenlenecek. Bu girişim danışmanlar ve sektör için ışık olacak...

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Kiralık konut için kefil olacakları ilgilendiriyor! İşte tüm detaylarıyla merak edilenler!

Kiralık konut için eşine dostuna kefil olan kişiler de anlaşmazlıklarda arabulucunun yolunu tutuyor. Kefil olarak imza atan kişiler yalnızca kira değil hasar, zarar, aidat borçları ile de karşı karşıya kalabiliyor. İşte kiralık konut için kefil olacak kişilerin kontratı imzalamadan önce dikkat etmes

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Kiracılar Temmuz paniğinde! Zam sınırı için sadece 3 ay kaldı!

Milyonlarca kişinin ortak sorunu hızla yükselen kiralar. Kiralık konut arayanlar bütçesine göre ev bulamazken, zam sınırı için de sadece 3 ay kaldı.

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak! Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan evde bakım parası ödemeleri arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak. Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi... Bu paraları almayı sakın unutmayın...

Yaşlılık aylığı için işten ayrılmak şart mıdır?

Yaşlılık aylığı almak için işten ayrılmak gerekir mi? Yaşlılık aylığı için işi bırakmak şart mıdır? İşte detaylar!

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur?

Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki Yaşlılık aylığı için nereye başvurulur? Yaşlılık aylığı için hangi evraklar gerekir?

Kira artışında yüzde 25 sınırı nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira zammı anlaşmazlığına yeni bir tedbir getirildi. Yeni kira düzenlemesine göre 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira zammında yüzde 25'lik bir sınır olacak. Peki, kira artışında yüzde 25 sınır nasıl uygulanacak? Geriye dönük kiralar için geçerli olacak mı?

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Kırçiçeği inşaat projeleri Haberi

Kırçiçeği inşaat projeleri

Kırçiçeği'nin 1985'te babası Kemal İpbaş ve kuzeni Osman İpbaş tarafından Bornova'da 12 masalı bir pide dükkanı ile yola çıktığını dile getiren Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, "Daha sonra eskisini devredip daha kapasiteli yerlere geçerek birkaç dükkan değiştirdik ve 1993'te Alsancak'taki restoranımızı açtık. İlk şubemiz 1997'de açtığımız Marmaris restoranımız oldu. Onu 2001'de Göztepe izledi. Yeni şube açılışları her yıl biraz daha hızlandı. Geçen sene 2, bu sene 4 restoran daha açtık. Mayıs ayı sonunda şube sayımız 22'ye ulaşacak. 2017'de ise 30 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 


Tüm şubelerini kendilerinin işlettiğini, franchising vermediklerini vurgulayan İpbaş, "Çok franchising teklifi geliyor. Ama bunun emanet edilir bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü mönü çok kalabalık. Marka ve hizmet çok önemli. Şube ve marka arasında zaman zaman...