04 / 05 / 2024

kırıkkale Ahmet Akçelik

kırıkkale Ahmet Akçelik

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri, emekliler için inşa edilen TOKİ bloklarında inşaat çalışmalarını inceledi. 

Fi Yaka Kırıkkale mağdurlarına çözüm sözü!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bölgede inşa edilen Fi Yaka Konutları'nın hak sahipleri ile bir araya geldi. Can, evini teslim alamayan vatandaşlara çözüm sözü verdi.

Kırıkkale Sağlık Kompleksi'nin ihalesi 20 Şubat'ta!

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Kırıkkale'deki vatandaşlara yatırım planlarını anlattılar. Kırıkkale Sağlık Kompleksi'nin ihalesinin de 20 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Kırıkkale Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Kırıkkale Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Ahmet Akçelik 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışladı!

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.

Kırıkkale Yuva Mahallesi'nin çehresi değişecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin tatil olmasıyla birlikte Kırıkkale´de ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekilleri, sivil toplum kuruluş yöneticileriyle buluştular. Can, TOKİ hakkında müjde verdi.

Kırıkkale'ye TOKİ konutları müjdesi!

AK Parti Milletvekilleri Ramazan Carı, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Kırıkkale'de emeklilerin merakla beklediği TOKİ hakkında müjdeyi verdi.

Kırıkkale Karakeçili'deki ticaret merkezinin inşaatı başladı!

Kırıkkale Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, belediye tarafından yapımı devam eden 32 adet dükkandan oluşan ticaret merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kırıkkale Bahşılı'daki 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı!

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediye ve özel bir firma tarafından yapılacak 156 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de katıldı...

kırıkkale Ahmet Akçelik Haberi

kırıkkale Ahmet Akçelik

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayına bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.


İlçede uzun yıllar ticaretle uğraşan 8 çocuk babası Akçelik, Kızılırmak'a 100 metre mesafede bulunan ve içerisinde villa olan 30 dönüm arazisini Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi'ne bağışladı.


Bağış karşılığında huzurevinde yaşaması sağlanan Ahmet Akçelik'e, Türk Kızılayı Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan tarafından altın madalya hediye edildi.


Kaplanhan, Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Vatandaşımız, belediye emlak değeri 500 bin lira, piyasa bedeli ise 700 bin lira olan arsayı Türk Kızılayına bağışladı. Ahmet amca bağış yapmaya devam edecek, arkadaşlarını yönlendirecek. Bunun karşılığı olarak Ahmet amca huzurevinde kalıyor. Bu yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ahmet amca örnek bir davranış sergiledi. Belirli bir limit üzerinde bağış...