18 / 05 / 2024

Kırıkkale hemzemin geçit köprülü kavşak son durum

Kırıkkale hemzemin geçit köprülü kavşak son durum

Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, kent içinden geçen Devlet demir Yolları (DDY) hemzemin geçitleri ile ilgili yapılacak kavşak proje çalışmalarını yerinde inceledi...

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

TOKİ Kırıkkale İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesindeki konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Kırıkkale Yahşihan'da 300 yeni konut hayata geçirecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan projesiyle 300 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 927 yeni konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ Kırıkkale Yuva Mahallesi'nde 927 yeni konut hayata geçirecek. 

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

Kırıkkale'de apartman ve site yöneticilerine ‘korona’ uyarısı!

Kırıkkale İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, apartman ve site yöneticilerinin koronavirüs salgınına karşı ortak alanlarda toplanmaların önüne geçilmesi amacıyla  önlemlerin almasını talep ederek, yasağa uymayanlara para cezası uygulanacağını duyurdu. 

Kırıkkale'den geçecek YHT projesi ne zaman tamamlanacak?

Kırıkkale'den geçecek yüksek hızlı tren hattı projesinin tamamlanma süresi meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek?

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale ne zaman teslim edilecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ Kırıkkale Yuva 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Kırıkkale'de sosyal konut uygulaması kapsamında emekliler için hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ 50 bin konut Kırıkkale başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırıkkale başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale'de hayata geçirilecek olan 1009 konut ile ilgili merak edilenler...

Kırıkkale OSB’ye 100 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

Kırıkkale’ye Azeri ve Türk iş insanlarının ortaklığında yeni fabrika kuruluyor. 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen fabrikanın inşaatı hızla devam ediyor.

Kırıkkale hemzemin geçit köprülü kavşak son durum Haberi

Kırıkkale hemzemin geçit köprülü kavşak son durum

Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, kent içinden geçen Devlet demir Yolları (DDY) hemzemin geçitleri ile ilgili yapılacak kavşak proje çalışmalarını yerinde inceledi. 

DDY ile Belediye Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen köprülü kavşak çalışmalarının son aşamaya geldiği belirtildi. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Fen İşleri Müdürü Kürşat Altop ve Plan ve Proje Müdürü Eda Gökçe Toprak, inşaat mühendisi Osman Boz, Ahmet Sedat Bilgin ile birlikte demiryolu hattı boyunca inceleme yapıp, bilgi aldı. Millet Bulvarı ve Samsun yolu üzerinde Plan ve Proje Müdürlüğü'nün sunduğu köprülü kavşak projesini inceleyen Başkan Saygılı, önerilerini ve gerekli gördüğü değişiklikleri dile getirdi.


Milliyet...