17 / 05 / 2024

Kırıkkale Nur Cami son durum

Kırıkkale Nur Cami son durum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, bu tür eserlerin milletin manevi gücü ve birliğinin sembolü olduğunu kaydetti.

Kırıkkale Delice'deki 300 yıllık cami restorasyon bekliyor!

Kırıkkale'nin Delice ilçesinin Çerikli kasabasındaki 300 yıllık cami restorasyon bekliyor. Cami 2010 yılında Kültür Bakanlığı tarafından tescillenmiş ve sit alanı olarak ilan edilmişti.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 adet konut1 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları'nın ihalesi gerçekleşti!

TOKİ, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde 126 konut projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İhale kapsamında ayrıca 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi 126 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi'ne 126 konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Keskin İlçesi Bozkurt Mahallesi'ne 126 Adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2016'da 14:30'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi’nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, bu tür eserlerin milletin manevi gücü ve birliğinin sembolü olduğunu kaydetti.

Kırıkkale Nur Camii ve 71 tesisin açılışı yarın!

Dün Arnavutluk'ta Namazgah Camii'nin temelini atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Selimiye Camisi’nden esinlenerek Kırıkkale’de yaptırılan Nur Camisi ile 71 tesisin toplu açılışını yapacak.

İstanbul, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi! 20 Kasım 2014

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'ta 20 Kasım'da çeşitli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte elektrik kesintisi yapılacak bölgeler...

Kırıkkale Üniversite Hastanesi'nin inşaatı kaçak olduğu için mühürlendi!

Kaba inşaatı tamamlanan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastane inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Şikayeti yapan Avukat Uğur Yaşar Uygun: "Devletin üniversitesi kaçak inşaat yapar mı" dedi...

Çankırı, Karabük ve Kırıkkale elektrik kesintisi! 18 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale'de 18 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de elektrik kesintisi! 16 Kasım 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı, Kastamonu ve Kırıkkale'de 16 Kasım 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte bölgeler...

Kırıkkale elektrik kesintisi! 15 Kasım 2014

Başkent Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Kırıkkale merkezinde 15 Kasım 2014 tarihinde 5 saatlik elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Kırıkkale Nur Cami son durum Haberi

Kırıkkale Nur Cami son durum

Kırıkkale Nur Cami ve Külliyesi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tür eserlerin milletin manevi gücü ve birliğinin sembolü olduğunu kaydederek, “Bu meydan inşallah Kırıkkale Nur Camii ile çok daha farklı bir şekilde nurlanacak ve kalpler bütünleşecek. Burada ayrılık olmaz, burada tek millet olur” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin geleceğe de bu muhteşem eserlerle yürüdüğünü belirterek şunları söyledi: “Bunlar bizim manevi gücümüz. Bunlar bizim birliğimizin, iriliğimizin, diriliğimiz, kardeşliğimizin, hep birlikte Türkiye oluşumuzun simgeleri, sembolleridir. Ve hamdolsun demek ki azmettik mi her şey oluyor. Bakınız bu meydan inşallah Kırıkkale Nur Camii ile çok daha farklı bir şekilde nurlanacak ve burada kalpler bütünleşecek. Burada ayrılık olmaz. Burada tek millet olur; bu tek milletin içerisinde Türk’ü vardır, Kürt’ü vardır, Laz’ı vardır, Çerkez’i vardır, Gürcü’sü...