03 / 05 / 2024

kırıkkale toki keskin kura sonuçları listesi

kırıkkale toki keskin kura sonuçları listesi

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Kırıkkale Keskin TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!  

TOKİ Kırıkkale Keskin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Keskin sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021!

Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonuçları 22.12.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırıkkale Keskin için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kırıkkale ili Keskin ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

kırıkkale toki keskin kura sonuçları listesi Haberi

kırıkkale toki keskin kura sonuçları listesi


TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Kura sonucu tıklayın 


Toplamda 126 adet daireden oluşan projede kura çekilişi yarın gerçekleşecek.   TOKİ ve Kırıkkale Keskin Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen projede kura tarihi 13 Nisan olarak belirlendi.


TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi

TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklanmadı. TOKİ Kırıkkale Keskin kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. Projedeki konutların kura çekilişi saat 09:30’da Keskin Kaymakamlığı Konferans Salonunda noter huzurunda...