09 / 05 / 2024

Kırıkkale yağış

Kırıkkale yağış

45 dakika etkili olan sağanağın ardından 10 katlı bir apartmanın istinat duvarı sel nedeniyle yıkıldı. Kentte yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanağın ardından Yahşihan ve Yenimahalle mezarlıklarındaki çok sayıda kabir su altında kaldı.

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ'den Kırıkkale Bahşılı'ya 210 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale'de tarım işçileri için 29 konteynerden yaşam alanı kuruldu!

Kırıkkale'ye gelen mevsimlik işçilerinin hijyenik ortamda barınma ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 25 konteynerden oluşan bir konteyner kent kuruldu...

Kırıkkale'de arazi kavgası! Ağabeyini öldürdü!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Yaşar Altan (46), arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi Ramaza Altan'la (52) tartıştı. Yaşar Altan, Ağabeyini tabancayla vurarak öldürürken, yeğeni Murat Altan'ı (24) ise yaraladı.

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

Boytorun Architects, Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu'nu tasarladı!

Boytorun Architects’in Kırıkkale Üniversitesi Yahşihan Kampüsü içerisinde tasarladığı Residorm Kırıkkale Öğrenci Yurdu, gençler için üniversite yaşamını zahmetsiz ve konforlu hale getirirken yaşayan sosyal mekanlarıyla dikkat çekiyor…

Kırıkkale WAW 480 projesiyle ayrıcalıklı yaşam alanı!

Orta Anadolu'nun ve Türkiye'nin en çok gelişen şehirlerinden Kırıkkale'de "WAW 480" ile yeni bir dönem başlıyor. Waw Team sayesinde geleneksel değerlerimizin, modern çizgilerle uyumu göz kamaştırıyor.

Kırıkkale Silah Sanayi OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatları yaptırılacak. İnşaatın keşif bedeli 14 milyon 991 bin 47 TL olarak belirlendi.

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi!

Kırıkkale Bahşılı Emekli TOKİ Konutları kura çekilişi 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek. Başvuruların sona erdiği projede 180 ay ya da 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

2014'te Kırıkkale'de konut üretim rekoru kırıldı!

Kırıkkale'de artış gösteren güvenli ve konforlu konutlarda yaşama talebi, 2000 yılından bu yana İstatistiki bilgilerle açıklandı. Konul üretiminin 2010 yılından itibaren artış gösterdiği belirtildi..

Kırıkkale'de konut üretiminde rekor kırıldı!

Kırıkkale’de her geçen gün artış gösteren güvenli ve konforlu konutlarda yaşama talebi, 2000 yılından bu yana istatistiki bilgilerle açıklandı...

Kırıkkale yağış Haberi

Kırıkkale yağış


Kırıkkale'de etkili olan sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Kentte yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanağın ardından Yahşihan ve Yenimahalle mezarlıklarındaki çok sayıda kabir su altında kaldı. 


Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin bodrum katında yer alan mescit ve giriş katını su basarken, bir süre ulaşıma kapanan Kırıkkale-Kayseri karayolu ve Samsun Bulvarı da ekiplerin yoldaki çakıl ve mili temizlemesinin ardından kontrollü olarak açıldı. 


Öte yandan, Kaletepe Mahallesi Nokta kavşağında bulunan 10 katlı bir apartmanın istinat duvarı sel nedeniyle yıkıldı. Apartmanın otoparkında bulunan 3 araç da su altında kalarak zarar...