02 / 05 / 2024

Kırıkkale Yahşihan Doğanlık Köyü kamulaştırma

Kırıkkale Yahşihan Doğanlık Köyü kamulaştırma

Köprükale Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Kırıkkale Yahşihan Merkez, Kadıoğlu, Doğanlık ve Kılıçlar köylerinde belirlenen ada ve parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Bakanlar Kurulu'nun kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

TCDD, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Yahşihan'daki gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.  Söz konusu kiralama ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 4 bin 66 metrekare alana sahip.

AP Univercity nerede? AP Univercity fiyat listesi!

AP Univercity nerede sorusunun yanıtı ve AP Univercity fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kırıkkale AP Univercity'de fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

Yahşihan Belediyesi Kırıkkale'de KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

O ilde KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! KDV'den muaf 9 arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdaresi konut alanı imarlı arsa satıyor! Bu tarihe dikkat!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere müjde! Kırıkkale Yahşihan'da 14.7 milyon TL'ye satılık 6 bin 498 metrekare arsa!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesinde yer alan 6 bin 498 metrekarelik arsayı 14 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırıkkale Yahşihan Doğanlık Köyü kamulaştırma Haberi

Kırıkkale Yahşihan Doğanlık Köyü kamulaştırma


Köprükale Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Kırıkkale Yahşihan Merkez, Kadıoğlu, Doğanlık ve Kılıçlar köylerinde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6613

Kırıkkale İlinde tesis edilecek Köprükale Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 2/7/2014 tarihli ve 20484 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 9/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.