22 / 05 / 2024

kırım islamterek küleç meçit adnan süyen camii

kırım islamterek küleç meçit adnan süyen camii

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi Merhum Başkanı Adnan Süyen'in adının verildiği cami, Kırım'ın İslamterek (Kirovskoye) bölgesi Küleç Meçit (Novopokrovka) köyünde ibadete açıldı.

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bold Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli İle Tufan Okşan Şener tarafından kuruldu.

Bursa Müşküle'deki tarihi cami yeniden inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu yatırım hamlesi sevinçle karşılandı!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki sivil toplum kuruluşlarınca sevinçle karşılandı

Denge Yatırım Holding A.Ş işlem özetini yayınladı!

Yatırım Finansman Değerler A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Denge Yatırım Holding A.Ş le ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı...

Adnan Süyen Camii, Kırım'da ibadete açıldı!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi Merhum Başkanı Adnan Süyen'in adının verildiği cami, Kırım'ın İslamterek (Kirovskoye) bölgesi Küleç Meçit (Novopokrovka) köyünde ibadete açıldı.

Kültür Yatırım ve Girişimlerine Gelir Vergisi Stopajı!

Kültür Yatırım ve Girişimlerine Gelir Vergisi Stopajı, Sigorta Primi İşveren Payı ve Su Bedeli İndirimi İle Enerji Desteği Uygulamasına Dair Yönetmelik 14 Temmuz 2006 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı...

Afrika ülkelerine 400 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapılacak!

Türk müteahhitler 2020'le kadar Afrika ülkelerine 400 milyar dolarlık altyapı yatırımı gerçekleştirmeyi planlıyor...

Teşvik sistemiyle Doğu'ya 2.5 milyarlık yatırım talebi!

Yeni teşvik sisteminin açıklandığı 19 Haziran’dan bu yana Doğu ve Güneydoğu’daki illere toplam 2.5 milyarlık yatırım talebi geldi. Bu yatırımların devreye girmesiyle bölgede 9 binin üzerinde istihdam sağlanacak.

3M, Çorlu'da 500 milyon dolarlık yatırım üssü kuracak!

Ev, hobi, kırtasiye ürünleri, elektrik, elektronik, telekomünikasyon sistemleri ve sağlık ürünlerine kadar bir çok sektöre yönelik üretim sürdüren 3M, Çorlu'da yatırım üssü kuracak...

Binali Yıldırım'ın amcası Kayı köyünde toprağa verildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın dün vefat eden amcası Yılmaz Yıldırım (76), Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünde toprağa verildi

Kırklareli, Plastik OSB'ye 600 milyon TL'lik yatırım!

Kırklareli Vize’de, Plastik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yaklaşık 600 milyon TL toplam yatırım bedeliyle hayata geçecek PAGDER & ASLAN OSB, plastik sektörünün sanayi yapılaşmasının en önemli, örnek adresi olacak.

Otokoç, 350 milyon liralık tesis yatırımı yapacak!

Türkiye'de satılan her 10 araçtan birini gerçekleştiren Otokoç Otomotiv 2012'de 350 milyon liralık araç ve tesis yatırımı hedefliyor.

kırım islamterek küleç meçit adnan süyen camii Haberi

kırım islamterek küleç meçit adnan süyen camii

Kırım’ın doğusundaki İslamterek (Kirovskoye) bölgesi Küleç Meçit (Novopokrovka) köyünde Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi tarafından yaptırılan caminin büyük bölümünün inşaası tamamlanarak 28 Temmuz 2014 tarihinde kılınan bayram namazı ile birlikte ibadete açıldı.


Ocak ayında hayatını kaybeden Bursa Şubesi Başkanı Adnan Süyen’in girişimleri ve şubenin maddi desteğiyle Küleç Meçit köyünde yaptırılan caminin temeli, 11 Aralık 2013’de törenle atılmıştı. Temel atma töreni, de merhum Adnan Süyen’in ve Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubar’ın katılımıyla gerçekleştirilmişti. Kırım Müftülüğü, aldığı kararla, 5 Ocak 2014’te kalp krizinden 59 yaşında vefat eden Adnan Süyen’in adını verdi.

80-100 kişi kapasiteli Adnan Süyen Camii’nin, bu yıl Kurban bayramında kapılarını ibadete açması planlanmakla birlikte, hızlı bir çalışma ile Ramazan bayramına yetiştirilmiş oldu.

Kırım Derneği Bursa Şubesi Başkanı...