09 / 05 / 2024

kırım ticaret melkezi 2014

kırım ticaret melkezi 2014

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı. Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma planı ülkeye pahalıya mal olmaya başladı.

Elastron Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elastron Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Mızraklı tarafından kuruldu.

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fbm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Yıldız tarafından kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile S.M. Jabar Al Talabanı tarafından kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kdt Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdt Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Çapan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 613 bin 800 TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

kırım ticaret melkezi 2014 Haberi

kırım ticaret melkezi 2014

Putin'in Kırım'dan Singapur yaratma planı şimdiden sekteye uğramaya başladı. Önce bankacılık sektörü çatırdadı, ardından McDonald's kepenk kapattı.


Rusya'nın Kırım'dan Singapur benzeri bir ticaret merkezi yaratma hayali daha işin başında ülkeye pahalıya mal olmaya başladı. Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in mart ayında Kırım'ı ilhak etmesi, hem kendi ülkesinde hem de Kırım'da bir dizi yaptırımları da beraberinde getirdi. Siyasi gerginlikle birlikte ekonominin de zedelenmeye başladığı bu süreçte Kırım'da bankacılık krizi patladı. Diğer sektörleri de etkileyen krizde McDonald's da Kırım'daki üç şubesini kapatma kararı aldı. Singapur modelinin 48 milyar olarak hesaplanan maliyeti ise 2 milyon nüfuslu bölgenin toplam 10 yıllık üretim miktarına denk. Moskava, Kırım'daki sanayi üretiminin de ekonomisine destek vereceğini öngörüyor.  


YALTA SAHİLİNDE KÜÇÜK LAS VEGAS! 


Kırım'ı ticaret merkezi yapmayı düşleyen Putin, Yalta'da 50-100...