29 / 04 / 2024

Kırklareli 2017 haziran konut satışları

Kırklareli 2017 haziran konut satışları

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Kırklareli’nde 2017 yılı Haziran ayında 554 konut satıldığı bildirildi.

Kırklareli Merkez 2. Etap sözleşme dönemi bitiyor!

Kura çekilişi 22 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Kırklareli Merkez 2. Etap'ta asil hak sahiplerinin sözleşme imzalama dönemi sona eriyor...

Kırklareli’nde 554 konut satıldı!

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, Kırklareli’nde 2017 yılı Haziran ayında 554 konut satıldığı bildirildi.

TOKİ Kırklareli Hamidiye 535 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

TOKİ Kırklareli Hamidiye Mahalles'nde 535 konutluk yeni proje inşa edecek. Yeni proje ihalesi 7 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

2017 Haziran ayında kiralar ne kadar artacak?

Kira sözleşmesi Haziran ayında yenilenen kiracılara bu ay zam yapılacak. Kiracıya yapılacak zam oranı TÜİK tarafından açıklandı. Peki 2017 Haziran ayında kiralar ne kadar artacak? diyorsanız işte yanıtı...

Kırklareli Kavaklı TOKİ'de başvurular bugün başlıyor!

TOKİ tarafından Kırklareli Kavaklı'da yapılacak konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede başvurular 16 Haziran 2017 tarihinde bitecek.

Kırklareli Şampiyon Grand Otel yeniden satışta!

Haziran'da satılmak üzere ihaleye çıkarılan Şampiyon Grand Otel binası katılım olmadığından dolayı satılamamıştı.Bu konunun üzerine bir kez daha atağa kalkan Kırklareli Belediyesi 5 Eylül Pazartesi günü ihaleyi yeniden gerçekleştirecek.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli 2017 haziran konut satışları Haberi

Kırklareli 2017 haziran konut satışları

TÜİK’ten edilen verilere göre, Türkiye genelinde 2017 yılı Haziran ayında 97 bin 579 konut satıldı. 554 konut satışı ile Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 970 konut satışı ve yüzde 18,4 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 10 bin 160 konut satışı ve yüzde 10,4 pay ile Ankara, 6 bin 34 konut satışı ve yüzde 6,2 pay ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 2 konut ile Hakkari, 20 konut ile Ardahan ve 31 konut ile Bayburt oldu. Kırklareli 554 konut satış (yüzde 0,6) ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller arasında 36. sırada yer aldı.


Kırklareli’nde ipotekli konut satış sayısı 195 olarak gerçekleşti

Kırklareli’nde ipotekli konut...