02 / 05 / 2024

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kırklareli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kırklareli'ye 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kırklareli'nin o ilçesi için son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kırklareli projesi için start verdi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Kırklareli Babaeski'de 8.2 milyon TL'ye satılık 3 arazi!

Babaeski Kaymakamlığı İlçe Milli Emlak Şefliği, Kırklareli Babaeski'de yer alan 3 adet arsayı 8 milyon 160 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kırklareli Camikebir 204 konut ihalesi bugün!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kırklareli 204 konut ihalesi 14 Aralık'ta!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 konut ve 1 okul müjdesi!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

TOKİ'den Kırklareli'ye 204 yeni konut!

Kırklareli İli, Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi" (e-ihale) ihalesi 14 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kırklareli halk kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu...

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin Haberi

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.


Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, emlakçılık kursunun son günlerde yoğun ilgi gördüğünü söyledi.


Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.


Kursun 17 Mart- 29 Nisan tarihleri arasında yapılacağını aktaran Çetin, kursun 200 saat süreceğini...