28 / 07 / 2024

kırklareli icra müdürlüğü

kırklareli icra müdürlüğü

Kırklareli İcra Müdürlüğü, Kırklareli merkez Karahıdır mahallesi Çayır bağları mevkiinde, içinde kargir depo bulunan tarlayı 1 milyon 376 bin 116 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 24 Ocak 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

Ataşehir ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün kiraları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ataşehir Tapu Müdürlüğü ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü hizmet binalarının kira bedelleri ve kiralanma usullerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Musul ve Kerkük'ün tapuları, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden çıktı!

Osmanlı döneminde Musul ve Kerkük'te 169 yıl öncesine dayanan 77 bin 63 tapu kaydı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı'nda saklanıyor. Arşivde 1847 öncesi döneme ait Musul'un 87, Kerkük'ün de 96 tapu tahrir defteri bulunuyor.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasında yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce çürük kararı verilen ve bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda ağır hasar gören Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Melikgazi Belediyesi'nden il sağlık müdürlüğüne bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak eğitim, emniyet, din ve spor hizmetlerine olduğu gibi il sağlık müdürlüğümüzün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

kırklareli icra müdürlüğü Haberi

kırklareli icra müdürlüğü

Verilen ilan şöyle;

KIRKLARELİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAŞINMAZ MAL AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYANO:2011/1252E

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi ve özellikleri:

TAPU KAYDI: Kırklareli merkez Karahıdır mahallesi Çayır bağları mevkii 639 Ada, 155 Parsel nolu (3169 M2) miktarlı Ana taş. Nitelik: İçerisinde kargir depo bulunan tarla.

NİTELİKLERİ: Taşınmaz üzerinde tek katlı kamelya, 2 katlı idare binası, ve tek katlı depo binası mevcuttur.

A) Kamelya binası: Tek katlı bir yapıdır, çatısı kiremit ile örtülüdür, duvarları tuğla ile örülüdür, kapı ve pencere doğramaları ahşaptır, şömüne ve havuzu mevcuttur, ısınma şekli kaloriferlidir, elektirik ve suyu mevcuttur, kamelya binasının brüt alanı 40 M2 dir.

B) İdare binası: iki katlı bir yapıdır, dış cephesi badanalıdır, zemin katta...