02 / 05 / 2024

kırklareli imar

kırklareli imar

Kırklareli'nin sorunları tartışıldı. Kırklareli'de Kırklareli Belediye Başkanlığı, TMMOB ve de Kırklareli Kent Konseyi tarafından " Kentsel Planlamaya Bakış ve Kırklareli Sorunları " adlı panel düzenlendi.

Kırklareli'nin imar sorunları tartışıldı!

31 Ekim 2014 Cuma Günü saat 13.00'da Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlenen panelde, Kırklareli'nin birçok sorunu masaya yatırıldı. Açılış konuşmasını TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erol Özkan yaptı.

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu!

Kentsel planlama bakış ve Kırklareli sorunları konuşuldu. Baştarafı Sayfa 1'ele Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kentsel Planlamaya Bakış Ve Kırklareli Sorunları" saat 13.00'da başladı.

Kırklareli Vize'de imar planları değişiyor!

Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesi, 1986 yılından bu yana kullanılan imar planlarını yeniliyor. Yenilenen imar planı ile hızla artan nüfus ihtiyacını karşılayan, alan ve nüfus yönünden belli bir düzeye erişmiş ve daha yaşanılabilir bir kent olgusu oluştu

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

Kırklareli'nde imar barışı toplantısı yapıldı!

Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünce Lüleburgaz ilçesinde mahalle ve köy muhtarları "İmar Barışı" hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Kırklareli Akalar Mahallesi'nin imar planına tepki!

Kırklareli Akalar Mahallesi Balkan Caddesi üzerinde ikamet eden mahalleliler, taşınmazlarının artık şehir imar planının içine dâhil edilmesini istiyor.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor!

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ediyor. İşte projenin ayrıntıları...

İzmir Menemen'in en büyük sorunu imar uygulaması!

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Emiralem Merkez Mahalle Muhtarı Yakup Evgi´yi Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. Evgi en büyük sorunun imar uygulaması olduğunu söyledi.

Kırklareli Bahşılı'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Bahşılı Belediye Başkanlığı, Kırklareli Bahşılı İlçesi'nde yer alan arsa üzerinende inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 14 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durmak bilmiyor!

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli Dökümhane Camii restore edilecek!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki İstanbul'un fethinde kullanılan top ve gülleleri döken demirci ve dökümcülerin ibadeti için inşa ettirilen Dökümhane Camisi, Vakıflar Genel Müdürlüğünce restore edilecek.

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi projesinin toplantısı 15 Aralık'ta!

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Ata GYO Kırklareli'den 7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinden 7 milyon liraya gayrimenkul aldı...

Kırklareli RES Kapasite Artışı halk toplantısı 4 Aralık'ta!

Alenka Enerji Üretim ve Yatırım Ltd. Şti. tarafından Kırklareli Vize'de Kıyıköy RES Kapasite Artışı yapımı için 4 Aralık saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

kırklareli imar Haberi

kırklareli imar

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde, Kırklareli'nin birçok sorunu masaya yatırıldı. 

Panelin açılış konuşmasını Türk Mühendis ve Mimar Odaları (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erol Özkan yaptı. TMMOB'nin kuruluşu hakkında bilgiler veren Türk Mühendis ve Mimar Odaları (TMMOB) Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Erol Özkan, o günün koşullarında TMMOB'un ilk genel kurulunun 1954 yılında yapıldığını kaydetti. Konuşmasının devamında Erol Özkan:" Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği bundan 60 yıl önce 1954 yılında çıkarılan 6235 sayılı yasaya göre kurulan bir meslek örgütüdür. O günün koşullarında ilk Genel Kurulu'nu 18-22 Ekim 1954 yılında yaparak Türkiye'deki Mühendis ve Mimarların örgütlenmesi yolunda resmi anlamda ilk adım atıldı. Bütünlük anlamında diyorum çünkü daha Osmanlılardan bu yana Mühendis ve Mimarların değiş adlar değişik isimler...