10 / 05 / 2024

Kırklareli kent haberleri

Kırklareli kent haberleri

Kırklareli, son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan önemli bir pay aldı. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları iş imkanlarını da beraberinde getiriyor...

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Kırklareli Kent Evi'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Kırklareli Yayla mahallesinde 20 Nisan 2015 tarihinde restorasyon çalışmalarına başlanan ve bitiş tarihi 4 Ağustos 2016 olarak belirlenen Kent Evi'nin restorasyonu hala bitmedi.

Kırklareli'de 8 bin tonluk asfalt çalışması başladı!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde sıcak asfalt serme çalışmaları başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu çalışmaları inceledi, yürütülen çalışmalar kapsamında 8 bin ton sıcak asfalt serimi yapılacak.

Kırklareli'de Eylül ayında 556 konut satıldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli'de bulunan 17.260 metrekare 805 öğrencilik yurt fizibilite raporu olan arsa 6 milyon 250 bin TL'ye satılıyor.

Kırklareli konut satışlarında 37. sırada yer aldı!

TÜRKİYE genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181'ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli konut satışında 37. sırada yer aldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 37. sırada yer alan Kırklareli il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 556 konutun satıldığı, bu rakamın 181’ini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Kırklareli'de mühendislik ve mimarlık haftası kutlandı!

Kırklareli'nde Mühendislik ve Mimarlık Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.Atatürk Anıtı'nda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kırklareli, İğneada’ya nükleer santrali yapılmasını istemiyor!

Türkiye'de yaşayan hayvan türlerinin yüzde 57'sinin yaşadığı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde bulunan tatil beldesi İğneada'ya nükleer santral yapılması planlanıyor. Baran Bozoğlu ise nükleer santralle bu alanın risk altına gireceğini söyledi.

3. nükleer santrali Kırklareli'de mi olacak?

Ali Rıza Alaboyun, doğa katliamına neden olacak 3’üncü nükleer santralının Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı ve Avrupa’nın en büyük longoz ormanlarına sahip İğneada beldesine yapılmasının planlandığını açıkladı.

Üçüncü nükleer santral Kırklareli bölgesine mi yapılacak!

Enerji Bakanı Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli'nin İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor. Görüşüyoruz" dedi. Alaboyun, "Üçüncü nükleer santralın Kırklareli İğneada bölgesinde yapılması planlanıyor." dedi.

3. nükleer santral Kırklareli İğneada’ya!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, nükleer enerjinin Türkiye için önemli olduğunu belirterek, “3'üncü nükleer santral için Kırklareli İğneada bölgesinde arkadaşlarımız yoğunlaşıyorlar" dedi.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan Kurbağalıdere açıklaması!

Kadıköy Kent Dayanışması ve Kadıköy’de görev yapan 21 mahalle muhtarı, ıslah çalışmaları İBB tarafından yürütülen Kurbağalıdere’nin temizlendiği ve derede balıkların görüldüğü iddiaları üzerine Kurbağalıdere kenarında basın açıklaması yaptı.

Kırklareli kent haberleri Haberi

Kırklareli kent haberleri

Kırklareli, son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan önemli bir pay aldı. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Artık Trakya'nın yurtdışına açılan kapısı olma özelliğini yatırımlarla da desteklemek isteyen kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları arzu edilen iş imkanlarını da beraberinde getirecektir.


Maslak Bölge Temsilcisi Kırklareli, Trakya Bölgesi'ndeki diğer illerin gölgesinde kalmış bir şehirdir. Bunun başlıca nedeni ilin tanıtımına bugüne kadar yeterince önem verilmemesidir. Halbuki Kırklareli, Trakya'nın Edirne'den sonra Avrupa'ya açılan kapısıdır. Fakat bu lojistik konumunu senelerdir değerlendirememiş olan kent, Tekirdağ ve Edirne'nin gölgesinde kalmıştır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Kırklareli'de son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan olumlu etkilenmiştir. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Artık Trakya'nın yurtdışına açılan kapısı olma özelliğini yatırımlarla da desteklemek isteyen kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları...