05 / 05 / 2024

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu

İğneada'da 3. Nükleer Enerji Santrali yapılacağı iddiasına ilişkin olarak Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu soru önergesi hazırladı. Gündoğdu, sorularını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti..

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Ulaştırma Bakanlığı'nın Kırklareli yatırımları TBMM'de!

CHP Kırklareli Milletvekili Türebi Kayan, Ulaştırma Bakanlığı tarafından Kırklareli'ne yapılan ve yapılacak yatırımları TBMM gündemine taşıdı..

Kırklareli'nin duble yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Kırklareli'nin duble yol ihtiyacını meclis gündemine taşıdı. Kayan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Kırklareli Devlet Hastanesi mecliste konu oldu!

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan bir türlü açılamayan Kırklareli Devlet Hastanesi hakkında soru önergesi hazırladı. Kayan sorularının Başbakan Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kırklareli Vize'de enerji üretim alanı olan bölge mecliste!

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin Vize ilçesinde bir bölgenin enerji üretim alanı olarak düzenlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Kırklareli'nde Mayıs ayında 622 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayı konut satım verilerini açıkladı. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu ay içinde Kırklareli'nde 622 konut satıldı.

Kırklareli Kıyıköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde SİT alanında ruhsatsız ve kaçak yapılar belediye ekiplerince yıkıldı. Yapı sahipleri ile görevliler arasında çıkan tartışma jandarma ekiplerince önlendi.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu Haberi

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu


İğneada'da 3. Nükleer Enerji Santrali yapılacağı iddiasına ilişkin olarak Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu soru önergesi hazırladı.


Gündoğdu, sorularının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını talep etti.


Gündoğdu önergesinde "Kırklareli ilimiz; dağ, deniz, göl, mağara, kumul, orman ve dere ekosistemine ilave olarak dünyada eşi benzeri olmayan longozları bünyesinde barındıran eşsiz bir coğrafyaya sahiptir.


Eşsiz doğal zenginliklere sahip bölgemizde bir yandan biyolojik çeşitliliği korumak için uluslararası sözleşmeler imzalanıp milyonlarca dolarlık harcama yapılırken, bir yandan da; çimento ve kömür limanı, taş ve maden ocakları, termik santral bunlarda yetmezmiş gibi bir de nükleer santral kurulması planlanmaktadır.


Nükleer Enerji Santral kazaları ve atık kaynaklı radyasyon; gözlemlenemez ve etkisi geç anlaşıldığı için Dünya çapında felaketlere neden olan, sonuçlan öldürücü, gelecek kuşaklar için tehlikeli...