10 / 05 / 2024

Kırklareli sanayi yatırımları

Kırklareli sanayi yatırımları

Kırklareli, son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan önemli bir pay aldı. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları iş imkanlarını da beraberinde getiriyor...

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunal Cadde Yapı Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Uzunal, Mehmet Şişman ve Murat Üsküdarlı ortaklığında kuruldu.

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Tapan tarafından kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalay Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ölmez Gürbay Kalay tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  12 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Vahapoğlu, Barış Gültekin ve Önder Aydemir tarafından kuruldu.

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaftanoğlu tarafından kuruldu.

Kırklareli sanayi yatırımları Haberi

Kırklareli sanayi yatırımları

Kırklareli, son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan önemli bir pay aldı. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Artık Trakya'nın yurtdışına açılan kapısı olma özelliğini yatırımlarla da desteklemek isteyen kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları arzu edilen iş imkanlarını da beraberinde getirecektir.


Maslak Bölge Temsilcisi Kırklareli, Trakya Bölgesi'ndeki diğer illerin gölgesinde kalmış bir şehirdir. Bunun başlıca nedeni ilin tanıtımına bugüne kadar yeterince önem verilmemesidir. Halbuki Kırklareli, Trakya'nın Edirne'den sonra Avrupa'ya açılan kapısıdır. Fakat bu lojistik konumunu senelerdir değerlendirememiş olan kent, Tekirdağ ve Edirne'nin gölgesinde kalmıştır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Kırklareli'de son yıllarda Türkiye'nin kalkınmada gösterdiği performanstan olumlu etkilenmiştir. Kente yapılan yatırımlar ilin kabuğunu kırmak istediğini gösteriyor. Artık Trakya'nın yurtdışına açılan kapısı olma özelliğini yatırımlarla da desteklemek isteyen kentte, yapılacak tanıtım çalışmaları...