25 / 07 / 2024

Kırklareli Sıbyan Mektebi

Kırklareli Sıbyan Mektebi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkan Gerenli'nin "Müze olsun" talebiyle gündeme gelen Sıbyan Mektebi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarını söyledi. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

TOKİ Kırklareli projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Kırklareli projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kırklareli Babaeski’de 240 ay vadeli sosyal konut!

Tarihinin en büyük konut projesini yapmak adına kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Babaeski Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

5 soruda TOKİ Kırklareli Sosyal Konut Projesi 2022! Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Kırklareli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırklareli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Kırklareli peynirinin şöhreti ve lezzeti ülke sınırlarını aştı!

Kırklareli'nin zengin bitki örtüsünden beslenen inek, koyun ve keçilerin sütünden üretilen lezzetli beyaz peyniri sofraları lezzetlendiriyor. Ülkemizde çok sevilen peynirin, yurtdışında da pek çok seveni bulunuyor. İşte haberin devamı…

TOKİ Kırklareli projesi geliyor! Son 3 gün! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Kırklareli projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Kırklareli Dere Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Dere Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Kırklareli Sıbyan Mektebi Haberi

Kırklareli Sıbyan Mektebi

Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli’yle Sıbyan Mektebi’ndeki restorasyon çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bir vatandaşın “Sıbyan Mektebi’nin müze olmasını istiyoruz” talebiyle ilgili, restorasyon çalışmalarından sonra Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarından bahsetti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Türk Kızılay Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız ile birlikte, restorasyon çalışmaları devam eden 450 yıllık tarihi Sıbyan Mektebi’nde incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Bilgin, tarihi mektebin kente en uygun şekilde kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Halka sorulacak

Sıbyan Mektebi’nin ardından Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli ile birlikte vatandaşın da sorunlarını dinleyen Bilgin’e bir vatandaş “Sıbyan Mektebi’nin tarih müzesi olmasını istiyoruz” talebinde bulundu. Bunun üzerine Vali Bilgin restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Sıbyan...