09 / 05 / 2024

kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni binası

kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni binası

Kırklareli'nin Vize ilçesinde yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılan törenle hizmete açıldı. Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yenileme çalışmalarına destek veren hayırseverlere Kırklareli Valisi Yaman tarafından plaket takdim edildi...

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Kök maaş ne demek? Kök maaş nasıl öğrenilir? Kök maaş nedir e-devlet? İşte SSK hesaplama bilgisi!

Kök maaş hesaplama e-Devlet ekranı vatandaşlar tarafından gündemde yer almaya devam ediyor. Enflasyon rakamları ile memur ve emekli zammı netleşirken kök maaş nasıl hesaplanır? sorusu da milyonlarca emeklinin yoğunlaştığı konulardan oldu. İşte, emekli kök maaş hesaplama bilgileri.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Altın yüzük fiyatlarında yüzde 25'e varan indirim! Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Altın fiyatlarının düşüşünü fırsat bilen binlerce kişi altın takı almaya başladı. Altın yüzük fiyatları Altınbaş'ta yüzde 25'e varan indirimle satılıyor. Peki Altınbaş'ta altın yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş altın yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim! İşte Zen pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Beştaş pırlanta yüzük almak isteyenler beştaş yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Zen Pırlanta Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 55'e varan indirim yaptı. Peki Zen Pırlanta beştaş yüzük fiyatı ne kadar? İşte Zen Pırlanta beştaş yüzük 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kırklareli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kırklareli'ye 400'e yakın ucuz konut geliyor! Kırklareli'nin o ilçesi için son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kırklareli projesi için start verdi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni binası Haberi

kırklareli Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni binası


Kırklareli'nin Vize ilçesinde yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılan törenle hizmete açıldı.


Türk Polis Teşkilatının 169. yıl dönümü kutlamaları ve yeni yapılan hizmet binası ile Traçim Trafik Çocuk Eğitim Salonu açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Protokol konuşmalarının ardından şiirlerin okunması ile devam eden programda, müzik ve halk oyunları gösterisi yapıldı. Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yenileme çalışmalarına destek veren hayırseverlere Kırklareli Valisi Mustafa Yaman tarafından plaket takdim edildi.


Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının açılış kurdelesi Vize Müftüsü Mehmet Coşkun tarafından yapılan duanın ardından Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vize Kaymakamı Murat Duru, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay tarafından kesildi. Kurdelenin kesilmesinden sonra yeni hizmete açılan Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü...