06 / 07 / 2024

Kırklareli Vizede icradan satılık

Kırklareli Vizede icradan satılık

Kıkrlareli İli Vize İlçesi'ne yer alan 4.263,72 metrekare yüzölçümüne sahip olan sosyal tesis alanı olarak kullanılan taşınmaz Vize Satış Memurluğu tarafından 18 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Kırklareli Babaeski'de 13.4 milyon TL'ye icradan satılık 13 tarla!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesinde 13 tarlayı 13 milyon 441 bin 759 TL'ye satıyor...

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesi, Erikleryurdu Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü 15 milyon 593 bin 692 TL'ye satıyor...

Kırklareli Babaeski'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Babaeski İlçesi, Dindoğdu Mahallesi'nde yer alan çelik karkas vasıflı fabrika binası 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika binası için ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kırklareli Bahar Hayvancılık Tesisleri icradan satışta!

Kırklareli İcra Dairesi, Kırklareli İl, Merkez İlçesi'nde bulunan Bahar Hayvancılık Tesisi'ni satışa çıkardı. 26 Eylül Cuma günü ihale edilecek tesisin bedeli 4 milyon 752 bin 421 TL olarak belirlendi.

Kırklareli'nde Mayıs ayında 622 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Mayıs ayı konut satım verilerini açıkladı. TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu ay içinde Kırklareli'nde 622 konut satıldı.

Kırklareli Kıyıköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde SİT alanında ruhsatsız ve kaçak yapılar belediye ekiplerince yıkıldı. Yapı sahipleri ile görevliler arasında çıkan tartışma jandarma ekiplerince önlendi.

Kırklareli'nin ulaşım sorunu mecliste!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gündoğdu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kırklareli’ne Atatürk Evi inşa edilecek!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kentin çehresini değiştirecek projelerini anlatmayı sürdürüyor. Kesimoğlu’nun Kırklareli’ne kazandıracağı projeleden birisi de Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin aynısını yaptırmak.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Kırklareli Vizede icradan satılık Haberi

Kırklareli Vizede icradan satılık

Kıkrlareli İli Vize İlçesi'ne yer alan 4.263,72 metrekare yüzölçümüne sahip olan sosyal tesis alanı olarak kullanılan taşınmaz Vize Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 491 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Kıraklareli İl, Vize İlçe, 337 ada no, 1 parsel no, Kıyıköyünde bulunan taşınmaz üzerinde krokide A harfi ile gösterilen bir katlı, girişte resepsiyon, toplantı salonu, idari salonlar, restoran v.b gibi mekanların bulunduğu sosyal tesis amaçlı kullanılan taşınmazdır.


Kıymeti: 1.491.032,00 TL

1. Satış Günü: 18/11/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası

2. Satış Günü: 18/12/2014 günü 10:00 ile 10:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50...