02 / 05 / 2024

Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası

Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler 2022 kampanyası! Kırlangıç Evler Gürpınar fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler projesi yarın satışa çıkıyor. KİPTAŞ Kırlangıç Evler indirim kampanyası ve Kırlangıç Evler fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar? Kırlangıç Evler fiyat listesi!

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

Kırlangıç Teknoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırlangıç Teknoloji Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerziban Kırlangıç tarafından kuruldu.

Kırlangıç Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kırlangıç Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Karasu tarafından kuruldu. 

Adıyaman TOKİ konutlarının inşaatı kırlangıç yuvaları için durdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutlara 200'e yakın kırlangıç yuva yaptı. Kuşların yumurtlama dönemi olması nedeniyle ve yuvaların bozulmaması için inşaat çalışmalarına ara verildi.

Ayvalık Kırlangıç Fabrikası Kültür Merkezi oluyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19. yüzyılda inşa edilen ancak 2001’de üretimine son verilen atıl durumdaki "Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası" restore edilecek.

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırlangıç Taahhüt Ve İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hürmet Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Konya'da eski Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Güzel Sanatlar Galerisi binaları yıkılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi arasında “Eski Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Güzel Sanatlar Galerisi binalarının yıkılarak yeni İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası yapılması” için protokol imzalandı...

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uludağ Mimarlık Müşavirlik ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Uludağ Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli yönetmeliği!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği 3 Haziran 2014 tarihinde 29019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli yönetmeliği esasları...

A34 Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

A34 Mimarlık İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Serkan Delerel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran 2014 tarihinde Eyüp, Merkez Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası Haberi

Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan 19. yüzyılda inşa edilmiş Kırlangıç Zeytinyağı ve Sabun Fabrikası yıkıldı. 20 bin 336 metrekare alana sahip fabrika yaşam merkezine dönüştürülecek.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında zeytinyağı ve sabun fabrikası olarak kurulan binanın inşa tarihinin 1800'lü yılların sonlarına dayandığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Gençer, "Yaklaşık 110 yıl hizmet veren fabrikanın işçi sayısının 350'yi bulduğu dönemler olmuş. Bölgenin zeytin ve zeytinyağını hem ulusal hem de uluslararası pazarlarda önder bir şekilde tanıtan bu tesis, yaklaşık 20 yıldır kapalı. Mimarisini bozmadan, tesislerin hacimlerini büyütmeden burayı yenileyecek bir dönüşüm projesine girdik. Ayvalık, endüstriyel miras açısından UNESCO yolunda. Fabrikanın dönüşümü bu süreçte büyük katkı sağlayacak" dedi.

Çalışmalar tamamlandığında binanın bir yaşam merkezi olacağını söyleyen Gençer, "Ayvalık,...