07 / 05 / 2024

Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı

Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı

Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar'da Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da yapılacak.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Halk Varlık Kiralama'nın 2. çeyrek yatırımcı raporu!

Halk Varlık Kiralama'nın Halk Varlık Kiralama A.Ş. tarafından ilgili mevzuat kapsamında hazırlanan yatırımcı raporu yayınlandı.

Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL'lik 5.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama'nın Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olduğu kira sertifikası (sukuk) ihracına ilişkin Kurulca onaylanan 5.Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Demirköy Halk Kütüphanesi inşaatı tamamladı!

Kırklareli Demirköy'de inşaatına geçtiğimiz yıl başlanılan halk kütüphanesi binasının inşaat çalışmalarına başlandı. Demirköy Kaymakamı Cafer Ekinci, yazılı açıklamasında, kütüphanenin koronavirüs salgının önlenmesinden sonra hizmete açılacağını duyurdu.

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Halk Varlık Kiralama 2 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Halk Varlık Kiralama tarafından Halk GYO'nun fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olacağı yapıda, tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 2 milyar TL tutarına kadar kira sertifikası ihracına karar verildi...

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı Haberi

Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı
Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar Kasabası mevkiinde Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan S:82442 RUHSAT NUMARALI Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler AKSARAY Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.


Yer: yılmaz kıraathanesi

Tarih : 16.04.2015

Saat:...