30 / 04 / 2024

Kırmızı Kardeşler iletişim

Kırmızı Kardeşler iletişim

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Yarın piyasalarda 'kırmızı pazartesi' olacak! Altın, dolar, borsayı neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta para piyasalarının nabzı Kapalıçarşı'da atmaya başladı. Analistler seçim sonrası için, pazartesi “kırmızı pazartesi olacak” diyerek işaret etti. 

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Türkiye'nin her tarafı kırmızı! Her bölgede deprem olabilir!

Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, "Ülkemizde çok deprem oldu. Levhalarda birçok hareket görüldü" dedi ve Türkiye’nin her tarafı kırmızı. Yani her bölgesinde deprem olabilir. İstanbul için konuşacak olursak, burada büyük bir deprem olasılığı var." diye konuştu.

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin yüzde 78'i tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Köprünün kırmızı beyaz kulelerinin yüzde 78'lik bölümü tamamlandı...

Kırmızı Hat' uygulamasında geri adım!

Tüm ithalat işlemlerinin birebir denetimden geçmesini öngören Kırmızı Hat uygulamasında gelen tepkiler üzerine geri adım atıldı. İthalat işlemlerinde eski sisteme dönüldü.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Kırmızı Kedi Kitabevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı!

Yayınevi, kitabevi, dağıtım ve bilgi teknolojileri hizmeti şeklinde olmak üzere dört ayaklı bir yapıya sahip olan Kırmızı Kedi kitapevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı...

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 5 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırmızıgül ve Mehmet Fasih Kırmızıgül tarafından kuruldu. 

Kırmızı Kardeşler iletişim Haberi

Kırmızı Kardeşler iletişim

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirket içkili veya içkisiz müzikli veya müziksiz lokantacılık gazinoculuk veya taverna türü faaliyette bulunmak üçüncü şahıs ve firmalarla bulunmak üçüncü şahıs ve firmalarla anlaşmak şartı ile tabldot usul hazır yemeğin dağıtılması dağıttırılması bu tür yemeklerin hazırlanmasında kullanılacak alet makina ve araçların alınması satılması ve 8.3.1994 tarihinde tsscil edilen tadil tasarısında yazılı OLAN DİĞER İŞLER,

Adres: BARBAROS MAH.HALK CAD. PALLADIUM BLOK NO:8/11...