05 / 05 / 2024

kırsal bölge ev fiyatları

kırsal bölge ev fiyatları

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Yuva kurduğunuzda, çocuk büyüteceğiniz zaman büyük şehirlerde oturmayacak şekilde hayatınızı planlamanızı tavsiye ediyorum. Uygun küçük şehirlerde oturmak ve çalışmak için kırsal bölgelere yerleşin" diye konuştu.

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Yazlık bölgelerden ev almak isteyenler dikkat!

Koronavirüs ile beraber kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar yazlık bölgeleri tercih etmeye başladı. Bu durum o bölgelerdeki ev fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, yazlık bölgelerden ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Büyükşehirlerdeki köyler kırsal mahalle oluyor!

Büyükşehirlerdeki köyler, kırsal mahalle oluyor. Köy statüsü yeniden değiştiriliyor. Peki yeni düzenleme neler getiriyor?

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

kırsal bölge ev fiyatları Haberi

kırsal bölge ev fiyatları

Kayseri 4. Kişisel Gelişim Zirvesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi'ndeki "İdame-i Hayat" konulu konferansına konuşmacı olarak katılan Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, ölümlere ve felaketlere yol açan 2. Dünya Savaşı'nın insanlığın hayat tarzında büyük değişimlere yol açtığını kaydetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu dönemden sonra insanların artık diledikleri gibi yaşama krizi içerisine girdiklerini söyleyen Ortaylı, "İnsanlar tüketim istediler. Avrupa bile kendisini fakir hissetti. ABD'ye özendiler. Bu dönemde büyük göç oldu. Bu süreç Almanya'da 10 sene içerisinde bitti. Fransa'da daha uzun sürdü. İngiltere bile gayri memnun insanların yaşadığı bir memleketti. Buralarda insanlar oturup hiçbir şekilde yaşayamıyorlardı. Göç ediyorlardı." açıklamasında bulundu.

Yaygınlaşan tüketim anlayışının toplumları bambaşka yerlere götürdüğüne dikkati çeken Ortaylı, şu şekilde konuştu:

"Tüketimden kendinizi korumanız gerekiyor. Çünkü bu...