26 / 05 / 2024

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi 2022

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi 2022

Meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri, hayvancılık bölümlerinden mezun olanların hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği verilcek olan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerisinde başvurular 15 Mart 2022'ye kadar uzatıldı!

Kırsal mahallelerde emlak vergisi sorunu! Vatandaşlar emlak vergisinden muaf mı?

Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşların emlak vergisinden muaf olup olmadığı tartışılıyor. Arazinin emlak vergisinden muaf olduğu ancak konutların olmadığı söylense de vatandaşların kafasındaki soru işareti bitmiyor. Peki, kırsal mahalleler emlak vergisinden muaf mı, değil mi? İşte detaylar...

Kütahya Çavdarhisar'da 3 adet arsa ve arazi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kütahya ili, Çavdarhisar ilçesi, Hacıkebir Köyünde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor. Peki Kütahya Çavdarhisar'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Kırsal Kalkınma projesinde beklenen hibe geldi! Tam 12 milyar lira hibe verilecek! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından kırsal kalkındırma projeleri içi 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği sağlanacağı duyuruldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan bu destek hakkındaki detaylar belli oldu. 1 milyar 222 milyon liralık hibe desteği detayları…

Tarım ve Orman Müdürlükleri'nden Kırsal kalkınma destekleme programı hibe sonuçları hakkında yayımlama! İşte sonuçlar!

Kırsal kalkınmayı desteklemek için yapılan hibe desteği için başvuru sonuçları açıklandı. İlgili olan illerin Tarım ve Orman Bakanlığı müdürlüklerinde bu sonuçlar liste olarak yayınlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı! 12 bin 676 projeye hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi için 2022-2023 başvuru döneminde tutarı 1 milyar 241 milyon lirayı bulan 12 bin 676 projeye, 577 milyon 122 bin 308 liralık hibe desteği sağlanacak.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'ndeki hak sahiplerine, projesini hibe sözleşmesinin imzaladığı tarihten itibaren 2 ay içinde tamamlayamaması durumunda ilave süre verilebilecek.

Çiftçilere yeni destekler geliyor! Başvurular başladı! Bu parayı hemen alın!

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından 81 ilde yürütülen "Uzman Eller Projeleri" için başvurular başladı.

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere yeni ödeme müjdesi! Karşılıksız 250 bin TL verilecek! Bu parayı mutlaka alın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma destekleri kapsamında üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan kişilere 250 liraya kadar destek vereceğini duyurdu.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre, kırsal kalkınma, yem desteği... Peş peşe açıklandı! Şimdi verilen tarihe bakın!

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi 2022 Haberi

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi 2022

Tarım ve ormancılık piyasasında istihdama katkı sağlanması hedeflenen Tarım ve Orman Bakanlığınca tasarlanan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'nin başvuru tarihi 15 Mart 2022 tarihine çekilerek uzatıldı.

Projenin hayvancılık, tarım, ormancılık ve su ürünleri, gıda bölümlerinden mezun olan girişimci adayların desteklenmesi için yapılıyor.

Mynet'te yer alan habere göre, Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi bağlamında meslek yüksekokulları ile üniversitelerin ormancılık, hayvancılık, tarım,  gıda ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan kişilerin hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği yapılacak.

Meslek yüksekokulları ve üniversitelerin bahsi geçen bölümleriden mezun olanlar ipek böcekçiliği, arıcılık, hayvancılık, ormancılık, tarım, coğrafi işaretli ürünlerin üretimi ve paketlenmesi, su ürünlerine yönelik hazırlanacak projelerle 15 Mart 2022 tarihi saat 23.59'a kadar sistem üzerinden başvuruda bulunulabilecek.

İlkokul, lise, üniversite...