03 / 05 / 2024

kırşehir bağbaşı 2. etap

kırşehir bağbaşı 2. etap

Kırşehir Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahaliesi'nde kentsel dönüşüm uygulanarak yeni bir mahalle imar edildi. Bağbaşı'ndaki kentsel dönüşümün bitmek üzere olduğu açıklandı.

Kırşehir Bağbaşı kentsel dönüşümde sona gelindi!

Kırşehir Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanarak yeni bir mahalle imar edildi. Bölgede 2 bin 712 konut üzerinde çalışmalar son aşamasına geldi.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kırşehir İli, Merkez İlçesi, Çayağzı Köyü'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 253 bin 850 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 26 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kırşehir başvuruları 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Kırşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Kırşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü bugün olarak belirlendi. 991 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kırşehir Kayabaşı başvuruları başladı!

991 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018 belli oldu. İşte TOKİ Kayabaşı Kırşehir başvuru tarihleri 2018...

Kırşehir Banka Evleri bölgesinde dönüşüm başlayacak!

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde yapılan 2 bin 713 konutluk kentsel dönüşüm çalışmasının ardından dönüşüm çalışmaları hız kazandı. 

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşümde inşaatı devam eden üçüncü etap 11 ayda tamamlanacak. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

kırşehir bağbaşı 2. etap Haberi

kırşehir bağbaşı 2. etap

Bölgede 2 bin 712 konut üzerinde çalışmalar son aşamasına gelirken Kırşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan çalışmaların tamamlanan ilk etabının ardından ikinci etabında bitmek üzere olduğu bildirildi.

Bölgede yapılan çalışmaları yakından takip eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Yaşamakta olduğumuz ilin özelliklerini çok iyi bilerek bölgede yapmakta olduğumuz çalışmalarda en ince detayı dahi düşünerek hareket, ettik"...